fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 celebra el ple municipal infantil

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 celebra el ple municipal infantil

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha celebrat el ple municipal infantil, que ha estat presidit per l’alcaldessa, Tania Ba帽os, i la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Els representants dels 12 col路legis i els 3 IES de la ciutat han fet arribar a la corporaci贸 municipal les seves propostes i demandes, que anteriorment han estat debatudes i treballades en el Consell Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia.

Aquesta experi猫ncia es va posar en funcionament a la fi de 2016 i s’emmarca dins del projecte transversal de Ciutat Educadora. L’objectiu 茅s “fomentar que els nens i nenes gaudeixin dels recursos municipals com qualsevol altra persona”, aix铆 com desenvolupar “la seva pr貌pia autonomia i una ciutadania activa que contribueixi a canviar la societat, perqu猫 ells viuran a la Vall d’Uix贸 dels pr貌xims anys”, ha assenyalat Arter.

L’opini贸 del Consell Municipal d’Inf脿ncia i adolesc猫ncia “ser脿 tinguda en compte en les decisions que els afectin”, ha afegit Ba帽os, qui ha destacat que “una ciutat que es dissenya pensant en els nens i nenes 茅s una ciutat millor per a totes les persones, tinguin l’edat que tinguin”. Aquesta 茅s una de les premisses que precisament han valgut la inclusi贸 de la Vall d’Uix贸 en la xarxa de Ciutats Amigues de la Inf脿ncia d’Unicef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.