fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 clausura el Taller d’Ocupaci贸 Jardins d’Aigualit

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 clausura el Taller d’Ocupaci贸 Jardins d’Aigualit

Els 20 alumnes han rehabilitat uns locals com a centre de formaci贸, han creat un parc urb脿 entre Carbonaire i Sant Josep i han adequat la primera planta del Mercat Municipal.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha clausurat el Taller d’Ocupaci贸 Jardins d’Aigualit, del qual s’han beneficiat 20 persones desocupades (10 en el m貌dul de jardineria i 10 en el d’obra de paleta), que durant un any han rebut un salari i formaci贸 professional per a millorar la seua inserci贸 laboral i han participat en obres de millora de la ciutat.

Este projecte ha estat possible gr脿cies a una ajuda de la Generalitat Valenciana de 389.000 euros i una aportaci贸 municipal de 100.000 euros. A m茅s de la formaci贸 te貌rica, la pr脿ctica ha servit per a rehabilitar uns locals sense 煤s en el barri Carmadai per a obrir unes aules de formaci贸; per a crear un parc urb脿 que connecta el Carbonaire amb el Paratge de Sant Josep i millorar l’entorn de l’Aq眉educte; i per a condicionar la primera planta del Mercat Municipal com a viver d’empreses.

L’alcaldessa, Tania Ba帽os, el regidor d’Ocupaci贸, Jorge Garc铆a, i el director territorial d’Economia, Jos茅 Vicente Andr茅s, han participat en l’acte de clausura en el Palau de Vivel i han destacat “el canvi que s’ha produ茂t en l’煤ltima legislatura, perqu猫 ara les administracions p煤bliques aposten per les pol铆tiques actives d’ocupaci贸”.

En este sentit, l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha rebut 3.000.000 d’euros en 2018 en subvencions per a ocupaci贸, com la que ha possibilitat este taller que “no nom茅s permet que els participants aprenguen un ofici i perceben un sou, sin贸 que tamb茅 es desenvolupen personalment i aprenen valors com el treball en equip”.

La Vall d’Uix贸 t茅 actualment 1.300 persones desocupades menys que a l’inici de la legislatura. Per貌 “encara hi ha 2.200 aturats que s贸n 2.200 raons per a continuar treballant per a ajudar-los”, tal com ha assenyalat Ba帽os, qui ha afegit que este esfor莽 “tamb茅 millora la ciutat, amb la realitzaci贸 de projectes de present i futur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.