fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó construeix un col·lector i millora la seguretat de la Carretera del Cementiri

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó construeix un col·lector i millora la seguretat de la Carretera del Cementiri

La brigada municipal i els operaris del servei estan realitzant treballs de pintura, manteniment i jardineria per al Dia de Tots els Sants.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant tots els preparatius perquè el Cementiri Municipal present les millors condicions l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants, quan moltes persones accedeixen a estes instal·lacions per visitar als seus difunts. Així, la brigada municipal i els mateixos operaris del servei estan realitzant els habituals treballs de pintura, manteniment i jardineria tant a l’interior com en l’exterior.

Este any a més s’estan duent a terme obres en la Carretera del Cementiri, amb la construcció d’un col·lector de 66 centímetres de diàmetre “perquè quan plovia es produïen problemes d’inundacions, que de vegades per la seua gravetat han obligat a tallar-la al tràfic, i l’aigua es desviava cap al cementiri omplint l’accés de fang”, tal com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolomé.

Gràcies a les memòries de la desocupació, en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, s’està actuant per donar una “solució definitiva” a estos problemes. Així, este treball transversal entre àrees suposa que “alhora que donem treball a persones de la nostra ciutat també fem millores que beneficien a tots els vallers i valleres”.

Una vegada s’instal·le el col·lector s’asfaltarà perquè tota la carretera quede al mateix nivell. D’esta manera, es millorarà la seguretat i s’eliminarà el buit que quedava en el marge i que era un perill, perquè és un vial molt utilitzat en ser l’accés al Cementiri Municipal des del nucli urbà i la principal entrada a la ciutat des de Sogorb. Este tipus d’actuacions “pot ser que no siguen molt visibles, però sí que són molt necessàries”, ha destacat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.