Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó dinamitza l’activitat hostalera amb conversions en zona de vianants temporals

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó dinamitza l’activitat hostalera amb conversions en zona de vianants temporals

Durant els caps de setmana es restringeix el trànsit al carrer Salvador Allèn, en la qual es concentren gran nombre de bars i restaurants.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó restringirà temporalment el pas de vehicles rodats al carrer Salvador Allèn des de l’avinguda Jaume I fins al carrer Pare Melià, amb l’objectiu de “dinamitzar l’activitat hostalera en aquesta zona, en la qual es concentren un gran nombre de bars i restaurants, perquè hi haja major seguretat i siga totalment per als vianants”, ha explicat el regidor de Policia i Urbanisme, Javier Ferreres.

Aquesta iniciativa es posarà en marxa aquesta vesprada i estarà activa fins al diumenge a la nit, durant els caps de setmana. Encara que Ferreres ha insistit que la mesura és temporal i excepcional “i a mesura que avancen les fases i es permeta l’ús de l’interior dels locals s’aniran reduint els espais exteriors que s’han ampliat”.

Des de Policia Local i Urbanisme s’ha coordinat aquesta acció amb la Regidoria de Promoció Econòmica “per a reactivar l’economia local i estar al costat del sector hostaler, que és un dels quals més ha patit el cessament d’activitat per la pandèmia de la Covid-19”. De fet, aquest tancament al trànsit es se suma a l’ampliació de les terrasses i l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública enguany.

Aquestes mesures es compatibilitzaran amb la convivència i el respecte veïnal, per la qual cosa els locals hauran de seguir estrictament els horaris de tancament: de diumenge a dijous a les 23.30 hores, tenint 30 minuts per a recollir taules, cadires i netejar les terrasses (a les 0.00 hores haurà d’estar completament tancat) i els divendres, dissabtes i vespres de festius a les 0.30 hores (a les 1.00 hores completament tancat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.