fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 estrena el servei per a demanar cita pr猫via per internet

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 estrena el servei per a demanar cita pr猫via per internet

L’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana amplia en una hora l’atenci贸 presencial al p煤blic de manera permanent.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 obrir脿 l’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana (OAC) de 8.00 a 14.00 hores. Aix貌 suposa ampliar en una hora m茅s l’atenci贸 presencial al p煤blic. Esta mesura es posar脿 en marxa a partir del dilluns, 25 de maig, i ser脿 permanent, amb l’objectiu de “facilitar que les persones que treballen tinguen un horari m茅s ampli per a realitzar els seus tr脿mits administratius”, ha explicat la regidora d’Interior, Zaida Moreno.

Esta no 茅s l’煤nica novetat que es posa en marxa per a facilitar les gestions, ja que a partir del mateix dilluns l’atenci贸 a l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 es realitzar脿 amb cita pr猫via, tamb茅 permanentment. D’esta manera es reduiran els temps d’espera i les acumulacions de persones, no sols per les restriccions per la situaci贸 de la Covid-19, sin贸 tamb茅 per a “guanyar en comoditat i en efici猫ncia”.

La cita pr猫via es pot sol路licitar ja a trav茅s d’internet, en www.lavallduixo.es/citaprevia. Les primeres cites s’estan donant per al dilluns 25 de maig i de moment tan sols estan actius els serveis de OAC, gesti贸 tribut脿ria, serveis socials i ag猫ncia de col路locaci贸, per貌 a mesura que es re貌briga l’atenci贸 presencial en la resta d’脿rees tamb茅 s’inclouran en esta plataforma, en la qual es pot triar el dia i l’hora entre les quals estan disponibles.

En la OAC, en ser el servei m茅s demandat, caldr脿 confirmar l’arribada a trav茅s d’una pantalla t脿ctil, com a m脿xim 15 minuts abans de l’hora marcada. Les persones que es retarden m茅s de 15 minuts sobre l’horari acordat perdran la seua cita “per a no perjudicar la resta d’usuaris”, ha assenyalat Moreno, per a qui este nou sistema “suposa modernitzar l’administraci贸 i adaptar-nos al que ja es fa amb la cita m猫dica o amb altres administracions”. A m茅s de per internet tamb茅 es podr脿 sol路licitar telefonant al 964690184.

Leave a Reply

Your email address will not be published.