fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó estrena el servei per a demanar cita prèvia per internet

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó estrena el servei per a demanar cita prèvia per internet

L’Oficina d’Atenció Ciutadana amplia en una hora l’atenció presencial al públic de manera permanent.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obrirà l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de 8.00 a 14.00 hores. Això suposa ampliar en una hora més l’atenció presencial al públic. Esta mesura es posarà en marxa a partir del dilluns, 25 de maig, i serà permanent, amb l’objectiu de “facilitar que les persones que treballen tinguen un horari més ampli per a realitzar els seus tràmits administratius”, ha explicat la regidora d’Interior, Zaida Moreno.

Esta no és l’única novetat que es posa en marxa per a facilitar les gestions, ja que a partir del mateix dilluns l’atenció a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó es realitzarà amb cita prèvia, també permanentment. D’esta manera es reduiran els temps d’espera i les acumulacions de persones, no sols per les restriccions per la situació de la Covid-19, sinó també per a “guanyar en comoditat i en eficiència”.

La cita prèvia es pot sol·licitar ja a través d’internet, en www.lavallduixo.es/citaprevia. Les primeres cites s’estan donant per al dilluns 25 de maig i de moment tan sols estan actius els serveis de OAC, gestió tributària, serveis socials i agència de col·locació, però a mesura que es reòbriga l’atenció presencial en la resta d’àrees també s’inclouran en esta plataforma, en la qual es pot triar el dia i l’hora entre les quals estan disponibles.

En la OAC, en ser el servei més demandat, caldrà confirmar l’arribada a través d’una pantalla tàctil, com a màxim 15 minuts abans de l’hora marcada. Les persones que es retarden més de 15 minuts sobre l’horari acordat perdran la seua cita “per a no perjudicar la resta d’usuaris”, ha assenyalat Moreno, per a qui este nou sistema “suposa modernitzar l’administració i adaptar-nos al que ja es fa amb la cita mèdica o amb altres administracions”. A més de per internet també es podrà sol·licitar telefonant al 964690184.

Leave a Reply

Your email address will not be published.