fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 finalitza la millora del p脿rquing de Sant Josep

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 finalitza la millora del p脿rquing de Sant Josep

Aviat se senyalitzar脿 la zona amb indicacions per a accedir a l’aparcament cobert, una opci贸 gratu茂ta en la qual resguardar el vehicle de les altes temperatures.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha finalitzat la millora del p脿rquing de Sant Josep, que consisteix en una nova ordenaci贸 i distribuci贸 per a millorar l’accessibilitat i la seguretat. Aix铆, s’han pintat de manera molt clara les zones per a autocaravanes i autobusos, cobrint esta necessitat que s’havia detectat en els 煤ltims anys.

Els treballs han sigut dirigits des de les regidories de Turisme i de Mobilitat, amb la supervisi贸 de la Policia Local i la Brigada Municipal, amb l’objectiu d’optimitzar l’煤s de l’aparcament del Paratge de Sant Josep. Aviat tamb茅 se senyalitzar脿 la zona amb indicacions per a accedir al p脿rquings cobert (situat davall de les plaques solars), ja que 茅s una opci贸 gratu茂ta en la qual resguardar el vehicle de les altes temperatures.

Amb estes actuacions, s’ha adaptat l’aparcament a les necessitats tur铆stiques actuals, ja que hi ha hagut un augment considerable del autocaravanisme i els autobusos tamb茅 necessitaven una zona delimitada en la qual no pogueren aparcar altres vehicles, ja que per les seues grans dimensions necessiten m茅s espai per a maniobrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.