fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 i Ashocas treballen conjuntament per a reactivar el sector hostaler

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 i Ashocas treballen conjuntament per a reactivar el sector hostaler

Algunes de les propostes de la nova associaci贸 ja han sigut ateses, com l’ampliaci贸 temporal de terrasses o l’exempci贸 de la taxa per ocupaci贸 de la via p煤blica.

L’Ajuntament ha escoltat les propostes de Ashocas, la nova associaci贸 que aglutina a les empreses d’hostaleria de la prov铆ncia de Castell贸. L’alcaldessa, Tania Ba帽os, ha mantingut este mat铆 una reuni贸 telem脿tica amb els seus representants i els ha donat l’enhorabona “per impulsar esta iniciativa i agrupar-se, perqu猫 en moments com l’actual 茅s important estar units i treballar de manera conjunta i coordinada”.

Algunes de les accions reivindicades per Ashocas fa unes setmanes ja han sigut resoltes, com l’exempci贸 de la taxa per ocupaci贸 de la via p煤blica amb terrasses. D’esta manera, els bars i restaurants no pagaran enguany este impost i a m茅s tenen la possibilitat d’ampliar la seua terrassa de manera excepcional i temporal, per a pal路liar les limitacions d’aforament que es contemplen durant la desescalada per la Covid-19.

Ba帽os ha assenyalat que altres propostes estan en fase d’estudi, per貌 que “sempre cal garantir la conviv猫ncia ve茂nal”, especialment en les zones on hi ha acumulaci贸 de bars i restaurants. Per a aix貌 茅s fonamental “consensuar totes les mesures, per a reactivar el sector hostaler per貌 vetlant pel respecte al descans dels ve茂ns i ve茂nes”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha acollit amb inter茅s la idea de crear un distintiu de bars i restaurants segurs “per a millorar la confian莽a de la clientela en esta situaci贸 en la qual cal minimitzar riscos i prevenir”. De fet, l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ja est脿 treballant, per exemple, en la digitalitzaci贸 de les cartes i men煤s perqu猫 es puguen consultar a trav茅s de Codis QR amb el tel猫fon m貌bil del propi usuari o usu脿ria.

En esta trobada s’ha destacat la import脿ncia que la relaci贸 municipal amb Ashocas “no finalitze quan superem la situaci贸 d’emerg猫ncia per la pand猫mia” sin贸 que “puguem continuar tenint contacte per a treballar conjuntament en activitats beneficioses per a la nostra ciutat”. A m茅s ha posat en valor que la creaci贸 d’esta nova associaci贸 “ha provocat que el sector de l’hostaleria local es reagrupe i puguem tindre interlocutors en qualsevol q眉esti贸 relacionada”, ha finalitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.