Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia el projecte ‘L’escola fa ràdio’ en deu centres educatius de la ciutat

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia el projecte ‘L’escola fa ràdio’ en deu centres educatius de la ciutat

Ràpid es donaran a conéixer les dates en les quals s’emetran els programes en ‘El café de Pipa’, de Ràdio la Vall d’Uixó – Cadena SER (93.6 FM).

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, juntament amb el Centre Plurilingüe de la Conselleria d’Educació, ha convocat una nova edició de “L’escola fa ràdio”, projecte educatiu que ajuda a impulsar el Pla de Normalització Lingüística i que té com a objectius potenciar la competència oral i escrita del valencià a través de l’accés als mitjans de comunicació, en este cas la ràdio.

“Es tracta d’un projecte en el qual participen tots els alumnes de l’aula, ja que requerix treball en equip per a triar els continguts, redactar l’escaleta, gravar el problema, etc.”, explica la regidora d’Educació, Carmen Garcia, qui també ha destacat la gran faena que les xiquetes i els xiquets són capaços de dur a terme si se’ls dóna l’oportunitat.

En esta nova edició participen set centres d’educació infantil i primària i els tres instituts de la localitat que, mitjançant esta activitat, “potencien la seua creativitat i es familiaritzen amb les modalitats dels programes radiofònics”, tal com assenyala la regidora.

“Cal agrair a l’equip de Radi la Vall d’Uixó – Cadena SER per la seua col·laboració amb el projecte, ja que es desplacen amb els equips tècnics fins als centres educatius que no disposen de radi”, afig Carmen Garcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.