fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació del carrer Juan Capó

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació del carrer Juan Capó

L’objectiu és que les voreres siguen accessibles per a les persones amb dificultats en el moviment.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació i condicionament del carrer Juan Capó. L’objectiu d’esta acció és adaptar les voreres a la normativa vigent, que indica que estes han de tindre una amplària mínima d’1,80 metres. A més, també es dóna resposta a una petició de la Comissió d’Accessibilitat La inversió total de les obres és de 39.137 €.

Esta actuació és especialment important, ja que uneix la zona administrativa de l’Avinguda Jaume I, amb les casetes dels mestres que presten serveis municipals i la reguarda de la Policia Local, amb el Polígon III a través del carrer Octavi Ten, en la qual se situa el Centre de Salut i també altres punts d’interés, com l’Estació d’Autobusos o prop del SERVEF.

“L’objectiu és que la vorera siga totalment accessible per a les persones amb dificultats en el moviment, com per exemple aquelles que han d’utilitzar cadira de rodes”, destaca el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també explica que només es podrà estacionar en el costat esquerre de la via, en la direcció de circulació dels vehicles: “encara que es perden alguns llocs d’aparcament, durant la legislatura anterior creguem 300 places d’estacionament en el Polígon III, que es troba molt prop d’este carrer, i també comptem amb un pàrquing públic o amb l’esplanada dels Penyes”.

El regidor ha assenyalat la importància que el centre del poble siga una zona per a les persones, afavorint així al comerç local: “prompte anunciarem la remodelació integral del carrer Xacó, que connectarà el barri Carbonaire amb el centre del municipi i suposarà la vertebració i unió d’estes dues zones”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.