fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·la jocs d’agility en la zona per a gossos del Parc de Juchitán

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·la jocs d’agility en la zona per a gossos del Parc de Juchitán

A petició dels usuaris també s’elevarà 1 metre el mur que bufona amb la carretera i es col·locarà un focus.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant millores en l’espai per a gossos del Parc de Juchitán, amb la instal·lació de tres jocs d’agility (eslàlom, balancí i cèrcol). A més a petició dels usuaris s’elevarà 1 metre el mur que bufona amb la carretera per a evitar que els animals puguen saltar i escapar-se i es col·locarà un focus per a il·luminar esta zona a la nit, ja que actualment es queda fosca.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha assenyalat que la legislatura passada es va crear este parc (igual que el de la Colònia Sant Antoni) “perquè les persones puguen deixar anar a les seues mascotes lliurement en un lloc segur i també per a afavorir la seua socialització”. Amb esta actuació de la brigada municipal “continuarem adequant estes zones, perquè són molt utilitzades i valorades pels propietaris”.

La intenció de l’equip de govern és crear nous espais d’este tipus “perquè cada vegada hi ha més mascotes i són un membre més de les famílies i hem de donar-los una alternativa per a millorar la convivència i el benestar dels animals de companyia”. Per això, l’oficina tècnica està realitzant una valoració econòmica per a crear un parc caní nou prop del barri Carmadai.

Així mateix, en els pròxims dies es col·locarà en l’entrada del Mercat Municipal pel carrer Juan Capó un element per a deixar a les mascotes amb seguretat, ja que “hem detectat que molta gent els deixa lligats en la tanca que protegix la rampa”. Amb la instal·lació d’esta nova infraestructura “tindran una zona amb ombra i resguardada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.