fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 instar脿 a la Diputaci贸 de Castell贸 a ampliar el centre social

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 instar脿 a la Diputaci贸 de Castell贸 a ampliar el centre social

Una moci贸 en el ple recorda que el PP no ha complit amb el seu comprom铆s de pagar les obres amb una inversi贸 de 500.000 euros.

El ple municipal de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 instar脿 a la Diputaci贸 de Castell贸 a complir amb el seu comprom铆s d’ampliar el centre social Maestro Rodrigo (La Vallense) en el local annex de titularitat i propietat municipal, ja que va ser adquirit per l’actual equip de govern fa un any amb una inversi贸 de m茅s de 325.000 euros.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha recordat que la Diputaci贸 de Castell贸 “no ha complit amb la seua paraula, perqu猫 en 2015, abans de les eleccions municipals, dic que pagaria les obres d’ampliaci贸 amb una inversi贸 de 500.000 euros”.

“Lamentem esta situaci贸, perqu猫 des de l’Ajuntament hem demostrat el nostre comprom铆s per millorar les instal路lacions i la vida dels majors amb la compra del local”, la qual cosa, tal com ha afirmat Llorente, contrasta amb “el nul comprom铆s que t茅 la Diputaci贸, que es deu segurament al seu color pol铆tic, quan amb el benestar de les persones no es pot jugar de manera partidista com fa el PP”.

Aix铆, ha assegurat que “reclamarem amb urg猫ncia que complisquen amb el que van dir, perqu猫 Clavell va assegurar a principis de maig de 2015 que li havia arrancat al president de la Diputaci贸, Javier Moliner, el comprom铆s de pagar les obres”. Encara que “tres anys despr茅s segueixen sense atendre esta necessitat dels nostres majors”.

En este sentit, l’edil ha ressaltat que “quan demanem cita amb Moliner per a tractar esta q眉esti贸 van tardar sis mesos a rebre’ns per a dir-nos que el primer pas era comprar el local annex, al que s’accedeix pel carrer Juan Va capar”. I esta compra es va materialitzar l’any passat, amb la signatura d’un acord amb la Cooperativa Sant Vicent.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha signat convenis singulars amb altres municipis durant esta legislatura, fora del Pla 135 (antics plans d’obres i serveis), demostrant “un comprom铆s extra que no t茅 amb la Vall d’Uix贸”, malgrat que la regidora del PP Elena Vicente-Ruiz 茅s tamb茅 diputada provincial d’Acci贸 Social.

Per a莽貌 la moci贸 presentada per l’equip de govern arreplega que “no volem que els vallers i valleres siguen menys que els ve茂ns i ve茂nes d’altres pobles de la prov铆ncia”, ja que solament l’any passat la Diputaci贸 va signar convenis singulars per valor de 4,5 milions d’euros, alguns d’ells propers: camp de futbol de Moncofa (331.000 euros en 2016), segona fase del multifuncional de la Llosa (100.000 euros en 2017) o trinquet municipal d’Almassora (200.000 euros entre 2017 i 2018).

Leave a Reply

Your email address will not be published.