fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llança la campanya ‘De tot, ben a prop’ per a promocionar el comerç local

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llança la campanya ‘De tot, ben a prop’ per a promocionar el comerç local

Les accions promocionals tindran lloc al juny i juliol per a donar a conèixer els beneficis i avantatges de les compres de proximitat.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la campanya ‘De tot, ben a prop’ amb l’objectiu de promocionar el comerç local. Este nou projecte treballa el concepte de proximitat “perquè en la nostra ciutat es poden comprar tot tipus de productes de qualitat, amb una atenció professional i sense haver de desplaçar-se”, tal com ha expressat el regidor de Comerç, Jorge García.

Les accions promocionals tindran lloc durant els mesos de juny i juliol i la més destacada, pel seu impacte visual i fàcil reconeixement, serà la presència d’una companyia de teatre els divendres de mercat “que farà que el comerç sorprenga i cobre vida pròpia” i donarà a conèixer “els beneficis i avantatges de comprar en el comerç de proximitat, que és molt divers”. A més es col·locaran suports gràfics (cartells, adhesius, targetes) en els establiments i es lliuraran bosses de paper als clients.

La campanya també incideix en la sostenibilitat, ja que es fomenta l’ús del tradicional cabàs, carro de la compra i les bosses de roba i paper per a fer la compra, ja que són “més respectuoses amb el medi ambient i algunes d’elles molt recognoscibles i representatives de la nostra cultura i el nostre territori”, ha explicat García.

A esta nova iniciativa s’han sumat les tres associacions comercials de la ciutat, a les quals l’edil ha donat les gràcies “perquè contribueixen al fet que la nostra ciutat siga històricament un referent comercial que crea riquesa i ocupació i exemplifiquen l’esperit emprenedor i treballador dels vallers i valleres”. Així mateix també col·labora la Conselleria d’Economia, a través de la Xarxa AFIC.

El comerç és “el primer sector econòmic de la nostra ciutat, malgrat que en els últims anys s’ha afeblit per la crisi econòmica, la proliferació de centres comercials al voltant i l’auge de les compres per internet”, ha apuntat García. No obstant això, ha destacat el paper d’este tipus de campanyes “per a animar a la gent al fet que compre ací, perquè el flux econòmic es quede a la Vall d’Uixó i ens beneficie a tots i totes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.