fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llança una campanya de suport a l’hostaleria

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llança una campanya de suport a l’hostaleria

L’objectiu és fomentar el consum de menjars per a portar després del tancament dels locals a les 17 hores.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha llançat la campanya de foment de la restauració A la taula i al llit, al primer crit’. El regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que l’objectiu és “donar a conèixer els bars i restaurants que tenen servei de menjars per a portar després del tancament dels locals a les 17 hores”.

La pandèmia per Covid-19 “ha fet molt de mal al comerç local i, especialment, a l’hostaleria”. Per això, des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic s’ha contactat amb més de 25 locals que ofereixen el servei de sopars per a portar o a domicili, complint les limitacions del toc de queda.

La campanya incentiva el consum a la nostra ciutat intentant que siguin els bars i restaurants els qui “cuinen per nosaltres” afirma García. La campanya comercial recull un total de 25 bars amb el seu número de telèfon perquè els ciutadans contactin directament amb ells. Si algun bar ofereix el servei i no es troba en el llistat pot contactar en el correu electrònic jgarciaf@lavallduixo.es

L’emergència sanitària produïda per la Covid-19 “està posant les coses molt difícils, però és el moment de remar tots units i ajudar als petits comerços de la nostra ciutat”, ha finalitzat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.