fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 llan莽a una campanya de suport a l’hostaleria

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 llan莽a una campanya de suport a l’hostaleria

L’objectiu 茅s fomentar el consum de menjars per a portar despr茅s del tancament dels locals a les 17 hores.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha llan莽at la campanya de foment de la restauraci贸 A la taula i al llit, al primer crit’. El regidor de Comer莽, Jorge Garc铆a, ha destacat que l’objectiu 茅s “donar a con猫ixer els bars i restaurants que tenen servei de menjars per a portar despr茅s del tancament dels locals a les 17 hores”.

La pand猫mia per Covid-19 “ha fet molt de mal al comer莽 local i, especialment, a l’hostaleria”. Per aix貌, des de la Regidoria de Desenvolupament Econ貌mic s’ha contactat amb m茅s de 25 locals que ofereixen el servei de sopars per a portar o a domicili, complint les limitacions del toc de queda.

La campanya incentiva el consum a la nostra ciutat intentant que siguin els bars i restaurants els qui “cuinen per nosaltres” afirma Garc铆a. La campanya comercial recull un total de 25 bars amb el seu n煤mero de tel猫fon perqu猫 els ciutadans contactin directament amb ells. Si algun bar ofereix el servei i no es troba en el llistat pot contactar en el correu electr貌nic jgarciaf@lavallduixo.es

L’emerg猫ncia sanit脿ria produ茂da per la Covid-19 “est脿 posant les coses molt dif铆cils, per貌 茅s el moment de remar tots units i ajudar als petits comer莽os de la nostra ciutat”, ha finalitzat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.