fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 millora la zona de jocs de la pla莽a dels Xorros

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 millora la zona de jocs de la pla莽a dels Xorros

Amb la instal路laci贸 de llosetes de gespa artificial, l’empedrat i la redistribuci贸 del mobiliari urb脿 es guanya en seguretat.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha reestructurat la pla莽a dels Xorros, per a guanyar en seguretat sobretot en la zona dels jocs infantils. Aix铆, s’han instal路lat llosetes de gespa artificial sota el tobogan i el moll, s’ha empedrat la resta de paviment i s’ha redistribu茂t el mobiliari urb脿 “perqu猫 hi haja m茅s espai per a c贸rrer i jugar lliurement”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolom茅.

L’edil ha assenyalat que esta pla莽a “ha sigut molt maltractada hist貌ricament i s’ha deixat perdre molt patrimoni, com l’edifici de l’antic ajuntament”. A m茅s “quan es va remodelar es va fer una mala concepci贸 urban铆stica” i la font es va restaurar “de forma poc respectuosa”. Per a莽貌, amb una obra ja feta “hem intentat arreglar-la, dins de les possibilitats econ貌miques que tenim, perqu猫 no podem desfer-la”.

El cautx煤 continu no era adequat per a esta zona per la circumst脿ncia que “cada any es realitzen actes taurins dins de les festes patronals de Sant Vicent” i “cada vegada que la pala entrava a retirar la terra ho destrossava i calia parchear”. El resultat “no era b茅 i cada vegada estava m茅s deteriorat i era un perill per als xiquets i xiquetes”.

Per a莽貌 ara s’han col路locat llosetes de gespa artificial i s’han constru茂t escocells per als arbres “perqu猫 que cresquen en condicions, perqu猫 anteriorment les arrels estaven dins del cautx煤 continu, no respiraven i han tingut problemes de creixement i malaltia”, tal com ha indicat Bartolom茅.

Leave a Reply

Your email address will not be published.