Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó millora l’aparcament de Sant Josep de cara a la temporada turística

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó millora l’aparcament de Sant Josep de cara a la temporada turística

Entre les accions realitzades, destaca la reorganització i la pintura de les places i el marcta de les zones d’autocaravanes i d’autobusos.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant millores en l’aparcament de Sant Josep de cara a l’inici de la temporada turística, prevista per a l’1 de juliol amb la reobertura dels Coves de Sant Josep. Així, està pintant i redistribuint les places d’aparcament i marcant la zona d’autocaravanes d’autobusos per a una major accessibilitat dels turistes.

Estos treballs han sigut dirigits des de la Regidoria de Turisme i la de Mobilitat, amb la supervisió de la Policia Local i la Brigada Municipal. “Hem aprofitat la parada obligatòria causada pel Covid-19 per a realitzar estes accions de millora amb l’objectiu d’optimitzar al màxim l’ús de la zona”, explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també destaca que es vol promocionar l’ús de l’aparcament cobert (situat davall de les plaques solars) com “una opció ideal i gratuïta per a resguardar el vehicle de les altes temperatures”.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha assenyalat que l’objectiu d’estes actuacions de millora és “adaptar la zona a les necessitats dels turistes, i dels vallers i valleres, i facilitar l’accés als Coves de Sant Josep”. El regidor ha recordat que ja estan a la venda les entrades per als Coves i el espeleokayak ja ha esgotat les places per a l’últim cap de setmana del mes de juny, quan es reprén el servei: “este serà un estiu diferent però hem de treballar amb la il·lusió de sempre i garantint la seguretat prioritàriament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.