fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 millora l’aparcament de Sant Josep de cara a la temporada tur铆stica

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 millora l’aparcament de Sant Josep de cara a la temporada tur铆stica

Entre les accions realitzades, destaca la reorganitzaci贸 i la pintura de les places i el marcta de les zones d’autocaravanes i d’autobusos.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 est脿 realitzant millores en l’aparcament de Sant Josep de cara a l’inici de la temporada tur铆stica, prevista per a l’1 de juliol amb la reobertura dels Coves de Sant Josep. Aix铆, est脿 pintant i redistribuint les places d’aparcament i marcant la zona d’autocaravanes d’autobusos per a una major accessibilitat dels turistes.

Estos treballs han sigut dirigits des de la Regidoria de Turisme i la de Mobilitat, amb la supervisi贸 de la Policia Local i la Brigada Municipal. “Hem aprofitat la parada obligat貌ria causada pel Covid-19 per a realitzar estes accions de millora amb l’objectiu d’optimitzar al m脿xim l’煤s de la zona”, explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui tamb茅 destaca que es vol promocionar l’煤s de l’aparcament cobert (situat davall de les plaques solars) com “una opci贸 ideal i gratu茂ta per a resguardar el vehicle de les altes temperatures”.

El regidor de Turisme, Jorge Garc铆a, ha assenyalat que l’objectiu d’estes actuacions de millora 茅s “adaptar la zona a les necessitats dels turistes, i dels vallers i valleres, i facilitar l’acc茅s als Coves de Sant Josep”. El regidor ha recordat que ja estan a la venda les entrades per als Coves i el espeleokayak ja ha esgotat les places per a l’煤ltim cap de setmana del mes de juny, quan es repr茅n el servei: “este ser脿 un estiu diferent per貌 hem de treballar amb la il路lusi贸 de sempre i garantint la seguretat priorit脿riament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.