fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 obri el servei d’atenci贸 social en la Col貌nia Sant Antonio

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 obri el servei d’atenci贸 social en la Col貌nia Sant Antonio

Aquesta iniciativa proporciona als ve茂ns del barri un canal m茅s proper de contacte amb l’administraci贸

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha iniciat aquest mat铆 en el centre social de la Col貌nia Sant Antonio el nou servei d’atenci贸 social en els barris, amb una reuni贸 amb les diferents associacions i entitats: col路legi p煤blic, Centre d’Esplai, ve茂ns i jubilats i pensionistes. A m茅s tamb茅 ha estat present la Unitat de Policia de Barri.

Aquest servei de proximitat es prestar脿 tots els dijous al mat铆 i ser脿 prestat per una treballadora social, una educadora social i una psic貌loga, que “acostaran els recursos municipals al barri, tractaran les q眉estions que habitualment tracten en el departament de Serveis Socials i informaci贸 sobre la llei de depend猫ncia”, tal com ha explicat el regidor de l’脿rea i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente.

El principal objectiu d’aquest projecte 茅s “dinamitzar les potencialitats del barri, estant m茅s prop dels ve茂ns i ve茂nes i proporcionant-los un canal de contacte i d’informaci贸 amb l’Ajuntament m茅s proper”. Al seu torn el servei permetr脿 “millorar el coneixement que tenim de la realitat social per a fer una an脿lisi m茅s completa que ens ajude a aconseguir projectes beneficiosos d’altres institucions p煤bliques”.

Llorente ha destacat que aquesta iniciativa ha tingut “un bon acolliment per part de les associacions i entitats de la Col貌nia Sant Antonio”, ja que han agra茂t “el nostre inter猫s i preocupaci贸 per les seues necessitats, que els aproximem aquests recursos, els escoltem i els donem participaci贸”.

Aquest servei s’implantar脿 tamb茅 aviat en La Moleta, una vegada finalitzen els treballs d’adequaci贸 del local municipal en el qual es prestar脿 l’atenci贸 ciutadana. Despr茅s de la seua engegada s’avaluar脿 el seu funcionament “per a introduir millores o fer modificacions i estudiar la seua implantaci贸 en altres barris o zones de la Vall d’Uix贸”, ha finalitzat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.