Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix cinc cursos dins del programa ‘Formació Jove’

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix cinc cursos dins del programa ‘Formació Jove’

Les preinscripcions es poden realitzar fins al 25 de setembre en l’Oficina d’Informació Juvenil.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el programa ‘Formació Jove’ per al curs 2019-2020. El regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat que l’objectiu és “oferir una oferta formativa que puga donar als joves una oportunitat laboral a curt o mitjà termini, alhora que afavorir el seu desenvolupament personal”.

El curs principal és el de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil i s’impartirà del 4 d’octubre a l’11 de gener amb un total de 310 hores (150 teòriques i 160 pràctiques). A més entre els mesos de gener i maig es realitzaran quatre cursos monogràfics: monitor/a de menjador (30 hores), monitor/a de necessitats educatives especials (30 hores), educació emocional (20 hores) i educació per a la salut i primers auxilis (30 hores).

Tots els cursos estan impartits per Accent i estan homologats per l’IVAJ. La preinscripció es pot realitzar fins al 25 de setembre en l’Oficina d’Informació Juvenil, situada en la Piscina Municipal Coberta, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i els dilluns i dimecres de 17.00 a 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.