Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó pavimenta 930 metres del Camí Corral Blanc

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó pavimenta 930 metres del Camí Corral Blanc

També s’estan netejant vials del terme municipal amb una desbrossadora per a millorar la visibilitat i la seguretat.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha pavimentat 930 metres del Camí Corral Blanc, amb una inversió de 43.200 euros. Este tram estava “molt afectat i en molt en males condicions, sobretot després de les fortes pluges de fa ara un any”, tal com ha explicat el regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs.

Així, s’han dipositat 700 tones de material “per a garantir la seguretat en este vial, que és molt transitat per persones que tenen casetes o finques en les zones de Maquial o Pla de Pineda, ja que este camí “és el principal que connecta amb altres secundaris” pel que adequar-lo era “una reivindicació des de fa molts anys”. A més també és molt utilitzat per esportistes que practiquen bicicleta de muntanya.

Paral·lelament s’estan netejant camins del terme municipal amb una desbrossadora de grans dimensions “que ens permet arribar a més llocs i deixar-los en bones condicions d’una manera més ràpida”. Estes actuacions en els marges s’estan realitzant principalment en la carretera del Cementiri, via de servei de la carretera d’Algar, Camí Senda Pescadors i la via de servei de l’antiga carretera d’Almenara.

L’objectiu és “que hi haja major seguretat en els encreuaments, ja que en retirar la mala herba i les herbes altes hi ha més visibilitat tant per als vianants o les persones que salen a gaudir del nostre entorn natural, com per als agricultors que van a les finques en els seus vehicles a treballar”, ha destacat Daròs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.