fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 posa en marxa 10 mesures urgents davant la situaci贸 de coronavirus

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 posa en marxa 10 mesures urgents davant la situaci贸 de coronavirus

Hi haur脿 bonificacions en la taxa de terrasses i es flexibilitzar脿 el pagament de l’IBI, a m茅s de garantir la distribuci贸 d’aliments a les persones m茅s vulnerables.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha acordat este mat铆 en la comissi贸 de seguiment del coronavirus una bateria de mesures econ貌miques, que se sumen a les socials ja anunciades a principi de setmana “per a estar al costat de les persones m茅s vulnerables, especialment menors i persones majors o dependents, i de les pimes i aut貌noms que estes setmanes no rebran ingressos per la seua activitat”, ha explicat l’alcaldessa, Tania Ba帽os.

El pla d’acci贸 econ貌mica i social compta amb 10 mesures urgents i s’ha activat davant la situaci贸 excepcional de pand猫mia pel coronavirus, despr茅s del decret d’Estat d’Alarma publicat pel Govern d’Espanya i que obliga la ciutadania a romandre a casa i a tancar tots els establiments (a excepci贸 d’aquells que cobrixen necessitats b脿siques).

Mesures:

1. Devoluci贸 proporcional per ocupaci贸 de la via p煤blica en el mercat dels divendres mentre no se celebre.

2. Devoluci贸 proporcional al temps de tancament de la taxa d’ocupaci贸 de la via p煤blica amb terrasses de bars i restaurants.

3. Flexibilitzaci贸 del pagament de l’IBI per a les persones afectades per aquesta situaci贸.

4. Devoluci贸 de la taxa proporcional per les activitats municipals no prestades d’Universitat Popular, Piscina Municipal, etc.

5. L铆nia d’ajudes per al comer莽 local i assessorament i atenci贸 telef貌nica per a pimes i aut貌noms (617308134, 610701941 i 610748982) i per a treballadors i aturats (964690656 en horari de dem脿).

6. Posada en marxa del servei de distribuci贸 a domicili d’aliments i productes farmac猫utics a les persones majors o dependents que no disposen de ning煤 que puga ajudar-los. Comandes al tel猫fon 964690392 de 9.00 a 14.00 hores.

7. Posada en marxa del servei de menjars per a menors en situaci贸 de vulnerabilitat, per a garantir la seua correcta alimentaci贸 despr茅s del tancament dels menjadors escolars.

8. Refor莽 dels Serveis Socials per a fer front a situacions d’emerg猫ncia.

9. Refor莽 dels serveis de neteja vi脿ria i desinfecci贸 d’espais p煤blics i transport p煤blic.

10. Refor莽 de la Policia Local per a garantir la seguretat i realitzar controls per a vetlar pel compliment del decret d’Estat d’Alarma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.