fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el protocol de seguretat anti Covid-19 per al Dia de Tots els Sants

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el protocol de seguretat anti Covid-19 per al Dia de Tots els Sants

Estes mesures tenen com a objectiu garantir la salut de les persones que visiten el Cementeri Municipal.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el protocol de seguretat anti Covid-19 per al Dia de Tots els Sants, festivitat en què es produeix una assistència massiva al Cementeri Municipal, per la qual cosa s’han establit una sèrie de mesures per a garantir la seguretat i la prevenció contra la Covid-19.

“Estes novetats s’anuncien amb el temps prudencialment necessari perquè les famílies s’organitzen, és per això que s’ha treballat en un protocol d’actuació per a garantir la seguretat i la salut de la ciutadania”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també ha assenyalat que el Cementeri Municipal és “un lloc de respecte cap a les persones que han faltat i la seua família, tal com ha fet palesa l’equip de govern amb mesures d’ampliació, modernització i dignificació del recinte”.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha explicat les mesures i recomanacions que recull el protocol anti Covid-19, com són l’ampliació dels dies i dels horaris de visita (28, 29 i 30 d’octubre de 9.30 a 18.30 hores ininterrompudament, i i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre de 9.30 a 19.00 hores, ininterrompudament); control de l’aforament i respecte de les distàncies de seguretat; ús obligatori de màscara i diferents punts amb gel hidroalcohólico. A més, les escales d’ús comú només estaran disponibles els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre.

Quant a les recomanacions, es recomana acudir els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre per a depositar els rams de flors en els nínxols i fer tasques de neteja i adequació d’estos, així com acudir els dies 1 i 2 de novembre (no estaran disponibles les escales d’ús comú) únicament a realitzar la visita i romandre un màxim de 30 minuts en les instal·lacions.

El servei especial d’autobús serà: 28 i 29 d’octubre en horari de demà, i 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre durant tot el dia. El preu unitari del viatge serà de 0,80 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.