fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts

Les inscripcions es poden fer al llarg d’aquesta setmana a través de la pàgina web www.lavallduixo.es

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts, concedits per la Diputació de Castelló i dirigits especialment a persones que es troben en situació de desocupació. Els cursos en qüestió són: ‘Aprèn a dissenyar el teu curriculum vitae’, ‘Alfabetització informàtica’, ‘Operador de carretons elevadors’, ‘Inglés específic per a treball administratiu’ i ‘Tècniques d’oratòria en públic’.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge García, ha assenyalat que es tracta de cursos molt interessants i demandats que estaran impartits per persones expertes en diferents àmbits amb l’objectiu de millorar la formació i l’ocupabilitat dels valleros i valleras en situació d’atur.

El curs ‘Aprèn a dissenyar el teu curriculum vitae’ es desenvoluparà el 16 d’abril a la Biblioteca Municipal; ‘Alfabetització informàtica’ tindrà lloc els dies 12, 14, 19, 21 i 26 de maig també a la Biblioteca Municipal; ‘Operador de carretons elevadors’ serà el 4, 5 i 6 de maig; ‘Inglés específic per a treball administratiu’ s’impartirà a l’Escola Oficial d’Idiomes els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de juny i, finalment, el curs ‘Tècniques d’oratòria en públic’ encara no té dates fixades.

Les inscripcions es poden fer al llarg d’aquesta setmana en la pàgina web www.lavallduixo.es i per a més informació i resolució de dubtes es pot acudir a l’Agència de Desenvolupament Local (avinguda Jaume I, 27).

Leave a Reply

Your email address will not be published.