fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts que aposten pel turisme

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts que aposten pel turisme

Per a apuntar-se, cal accedir a la pàgina web o a l’aplicació del Centre de Turisme, i podran trobar tota la informació en l’Oficina de Desenvolupament Econòmic en l’Avinguda Jaume I, 34.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta quatre nous cursos gratuïts per al primer trimestre de 2020, que aposten per la formació en turisme i hostaleria. Els tallers són: Interpretació del patrimoni geològic; Animació turística dirigida a la tercera edat i dos cursos de Formació Bàsica en Higiene Alimentària, Manipulació d’aliments i Gestió d’Al·lergògens. Tots ells tindran lloc en el segon pis de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes i, per a inscriure’s, cal fer-ho a través de l’aplicació o de la pàgina web del Centre de Turisme de Castelló (CdT).

“Des de l’Ajuntament treballem amb totes les administracions possibles per a oferir la formació més interessant a la ciutadania i, per descomptat, ací en la nostra localitat perquè no hagen de desplaçar-se, ja que el Centre de Turisme més pròxim està en el Grau de Castelló”, destaca el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia.

El curs d’Interpretació del Patrimoni Geològic tindrà lloc el dilluns 24 i el dimarts 25 de febrer, en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores, i està dirigit a persones en actiu del sector turístic per a “millorar la seua especialització, ja que la Vall d’Uixó compta amb un patrimoni geològic i natural de moltíssim valor en els Coves de Sant Josep”, com indica el regidor.

En segon lloc, el curs d’Animació Turística dirigida a la Tercera Edat es durà a terme del dilluns 4 al dijous 7 de maig, de 09.00 a 14.00 hores, i està dirigit a persones en situació de desocupació.

Finalment, i a causa de l’alta demanda, el curs de Formació Bàsica en Higiene Alimentària, Manipulació d’Aliments i Gestió d’Al·lergògens es desenvoluparà en dues sessions: dimarts 24 de març, de 09.00 a 14.00 hores, i dimarts 26 de maig, també de 09.00 a 14.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.