fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 rep una subvenci贸 de 40.000 鈧 per part de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 rep una subvenci贸 de 40.000 鈧 per part de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme

Esta 茅s la quantitat m脿xima que ofereix la Generalitat Valenciana en la l铆nia de competitivitat tur铆stica.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 rep una subvenci贸 de 40.000 鈧 de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme en mat猫ria de competitivitat tur铆stica. Esta quantitat es destinar脿 a completar el pagament de les obres realitzades en els Coves de Sant Josep d’instal路laci贸 d’una xarxa de fibra 貌ptica i a les millores incloses dins del canvi d’il路luminaci贸.

“Esta subvenci贸 que ens d贸na la Generalitat Valenciana refor莽a l’estrat猫gia i el projecte tur铆stic de la nostra ciutat, que aposta per les noves tecnologies, el turisme intel路ligent i sostenible amb el medi ambient”, explica el regidor de Turisme, Jorge Garc铆a, qui assenyala que el canvi d’il路luminaci贸 dels Coves 茅s “un dels projectes que ha donat m茅s valor afegit al nostre recurs tur铆stic m茅s important, a m茅s de reduir el consum el猫ctric un 60%”.

El regidor ha destacat que este est脿 sent un any especialment dif铆cil per al turisme: “des dels Coves de Sant Josep hem sabut adaptar-nos a les circumst脿ncies oferint una gran diversitat tur铆stica i seguint un protocol de seguretat molt rigor贸s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.