fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep una subvenció de 40.000 € per part de l’Agència Valenciana de Turisme

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep una subvenció de 40.000 € per part de l’Agència Valenciana de Turisme

Esta és la quantitat màxima que ofereix la Generalitat Valenciana en la línia de competitivitat turística.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep una subvenció de 40.000 € de l’Agència Valenciana de Turisme en matèria de competitivitat turística. Esta quantitat es destinarà a completar el pagament de les obres realitzades en els Coves de Sant Josep d’instal·lació d’una xarxa de fibra òptica i a les millores incloses dins del canvi d’il·luminació.

“Esta subvenció que ens dóna la Generalitat Valenciana reforça l’estratègia i el projecte turístic de la nostra ciutat, que aposta per les noves tecnologies, el turisme intel·ligent i sostenible amb el medi ambient”, explica el regidor de Turisme, Jorge García, qui assenyala que el canvi d’il·luminació dels Coves és “un dels projectes que ha donat més valor afegit al nostre recurs turístic més important, a més de reduir el consum elèctric un 60%”.

El regidor ha destacat que este està sent un any especialment difícil per al turisme: “des dels Coves de Sant Josep hem sabut adaptar-nos a les circumstàncies oferint una gran diversitat turística i seguint un protocol de seguretat molt rigorós”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.