fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó senyalitzarà les zones d’aparcament prop de l’Estadi José Mangriñán

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó senyalitzarà les zones d’aparcament prop de l’Estadi José Mangriñán

La recomanació és estacionar al Polígon La Vernitxa o l’esplanada al costat del cementiri per evitar problemes de circulació i seguretat els dies de partit.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó senyalitzarà la zona de l’Estadi José Mangriñán per indicar que les zones recomanades d’aparcament els dies de partit se situen al Polígon La Vernitxa i a l’esplanada al costat del cementiri municipal. L’objectiu és “acabar amb els problemes de circulació que es produeixen en la Colònia Segarra quan hi ha futbol”, tal com ha explicat el regidor de Policia, Javier Ferreres.

Així, es recull una de les queixes que més han repetit els residents de la Colònia Segarra, ja que és una zona residencial que “en els dies de partit sofreix el bloqueig d’accés a habitatges, aparcaments damunt de la vorera o en llocs on està prohibit perquè impedeix o dificulta la visilibilitat, amb el perill que això comporta”, ha assenyalat.

La recomanació és estacionar al Polígon La Vernitxa, que durant els caps de setmana no té activitat industrial “i es pot aparcar sense dificultat”. Ferreres ha destacat que “tan sols cal caminar 100 o 200 metres més per arribar a l’estadi i s’evita provocar un caos en la circulació i un perill per als vehicles i vianants”.

A més de senyalitzar la zona i sol·licitar la col·laboració de la UD Vall d’Uixó perquè també difonga esta informació, en les pròximes setmanes “iniciarem una campanya de controls en la qual s’informarà les persones que aparquen els seus vehicles prop del camp de futbol”. “Passat un temps sancionarem si es produeixen conductes que no estan permeses, perquè es generen molèsties i problemes de seguretat”, ha afegit.

Esta és una de les iniciatives que s’han donat a conèixer durant la visita de la campanya Govern al teu barri a la Colònia Segarra, on l’equip de govern ha realitzat atenció individualitzada als veïns i veïnes que s’han acostat a fer propostes i s’ha reunit amb l’AMPA i direcció del CEIP Colònia Segarra, els alumnes de la qual també han presentat diversos suggeriments per millorar el centre escolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.