fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó visita els col·legis de la ciutat amb la Campanya d’Igualtat per a Escolars

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó visita els col·legis de la ciutat amb la Campanya d’Igualtat per a Escolars

L’alumnat participarà en els tallers ‘#Senseetiquetes: per a la construcció d’un futur professional sense estereotips de gènere’ i ‘De paraules i persones. Una història sobre el llenguatge inclusiu’.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a col·laboració amb la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I i dins de la campanya ‘Igualtat en ruta’, està impartint xerrades a l’alumnat de 4t de primària dels dotze col·legis del municipi. Els dos tallers en els quals participen els alumnes són: ‘#Senseetiquetes: per a la construcció d’un futur professional sense estereotips de gènere’ i ‘De paraules i persones. Una història sobre el llenguatge inclusiu’.

“Una societat mai serà democràtica si no compta amb igualtat real”, destaca la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé, qui també assenyala que la responsabilitat d’educar en aquests valors no sols és del professorat, sinó que també s’ha de formar en igualtat des de casa, ja que les personis adultes “som el mirall en el qual es miren els nens i les nenes”.

La regidora afegeix que l’alumnat de 4t de primària es troba en “una edat ideal per a absorbir aquest tipus de coneixements i comprendre des de molt petits que nens i nenes són iguals”.

A més, aquest dijous 20 de febrer tindrà lloc la segona sessió de la I Escola d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, sota el títol ‘Eines per a millorar en igualtat. Eines d’Igualtat’, a la qual encara es poden apuntar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.