fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 visita els col路legis de la ciutat amb la Campanya d’Igualtat per a Escolars

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 visita els col路legis de la ciutat amb la Campanya d’Igualtat per a Escolars

L’alumnat participar脿 en els tallers ‘#Senseetiquetes: per a la construcci贸 d’un futur professional sense estereotips de g猫nere’ i ‘De paraules i persones. Una hist貌ria sobre el llenguatge inclusiu’.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸, a col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Isonomia de la Universitat Jaume I i dins de la campanya ‘Igualtat en ruta’, est脿 impartint xerrades a l’alumnat de 4t de prim脿ria dels dotze col路legis del municipi. Els dos tallers en els quals participen els alumnes s贸n: ‘#Senseetiquetes: per a la construcci贸 d’un futur professional sense estereotips de g猫nere’ i ‘De paraules i persones. Una hist貌ria sobre el llenguatge inclusiu’.

“Una societat mai ser脿 democr脿tica si no compta amb igualtat real”, destaca la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolom茅, qui tamb茅 assenyala que la responsabilitat d’educar en aquests valors no sols 茅s del professorat, sin贸 que tamb茅 s’ha de formar en igualtat des de casa, ja que les personis adultes “som el mirall en el qual es miren els nens i les nenes”.

La regidora afegeix que l’alumnat de 4t de prim脿ria es troba en “una edat ideal per a absorbir aquest tipus de coneixements i comprendre des de molt petits que nens i nenes s贸n iguals”.

A m茅s, aquest dijous 20 de febrer tindr脿 lloc la segona sessi贸 de la I Escola d’Igualtat i Prevenci贸 de la Viol猫ncia de G猫nere, sota el t铆tol ‘Eines per a millorar en igualtat. Eines d’Igualtat’, a la qual encara es poden apuntar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.