fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora activa ajudes a la rehabilitaci贸 per a estimular l’economia local

L’Ajuntament de l’Alcora activa ajudes a la rehabilitaci贸 per a estimular l’economia local

S’emmarquen dins del pla ‘Reiniciem l’Alcora’ i es poden sol路licitar per a realitzar reformes en banys i cuines, per a millorar l’efici猫ncia energ猫tica i per a la rehabilitaci贸 i pintura de fa莽anes.

L’Ajuntament de l’Alcora ha tret tres noves convocat貌ries d’ajudes destinades a la rehabilitaci贸, concretament, a reformes en el bany (substituci贸 de banyera per plat de dutxa i eliminaci贸 de barreres arquitect貌niques), en la cuina (renovaci贸 del mobiliari i actualitzaci贸 de les instal路lacions) i reformes per a millorar l’efici猫ncia energ猫tica (canvi de finestres i/o instal路laci贸 de plaques solars).
Les persones interessades poden sol路licitar-les fins al 16 d’octubre de manera telem脿tica, a trav茅s de la seu electr貌nica (lalcora.sedelectronica.es), i presencialment, a l’Ajuntament. Poden trobar tota la informaci贸 al web lalcora.es.

Com explica el regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Robert Tena, amb estes subvencions l’Ajuntament pret茅n “contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local”, a m茅s d’aconseguir altres “importants objectius” recollits a l’Agenda 2030, entre ells: millorar l’efici猫ncia energ猫tica i la sostenibilitat ambiental, eliminar barreres arquitect貌niques, aconseguir una 貌ptima habitabilitat de l’habitatge i promoure l’estalvi econ貌mic.

Tena ha ressaltat que, entre altres sup貌sits, la quantia de les ajudes podr脿 ser incrementada si en les reformes s’utilitza taulell cer脿mic fabricat a l’Alcora i si l’empresa que fa莽a els treballs posseeix el domicili fiscal i social a la localitat.

Aix铆 mateix, el regidor ha recordat que, en estos moments, hi ha una altra convocat貌ria d’ajudes oberta dirigida a la rehabilitaci贸 i pintura de fa莽anes de cases i edificis (el termini finalitza el 30 de setembre), i que, aviat, es posaran en marxa altres ajudes per a reformes d’accessibilitat en edificis i habitatges.

L’Ajuntament destina un import de 120.000 鈧 per a estes cinc convocat貌ries.

Ajudes econ貌miques per a la reforma del bany

– Subvencions destinades a la reforma del bany (substituci贸 de banyera per plat de dutxa) en habitatges en s貌l urb脿 de l’Alcora.

-Tamb茅 s’inclouen totes aquelles reformes per a l’eliminaci贸 de barreres arquitect貌niques existents en el bany de l’habitatge que obstaculitzen la mobilitat.

– Amb estes ajudes es pret茅n contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local, aix铆 com reduir el consum d’aigua en la llar i eliminar barreres arquitect貌niques.

– L’import destinat a la convocat貌ria 茅s de 20.000 euros.

– Termini: del 3 d’agost al 16 d’octubre de 2020.

Ajudes econ貌miques per a la reforma de cuines

– Subvencions destinades a la reforma de cuines en habitatges en s貌l urb脿 de l’Alcora.

– La finalitat d’estes ajudes 茅s contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local, aix铆 com aconseguir una 貌ptima habitabilitat de l’habitatge i, per tant, de la cuina, renovant el mobiliari, actualitzant les instal路lacions, adaptant si f贸ra necessari tot el cablejat el猫ctric o les canonades i desguassos, tant per a l’煤s de la cuina com per a aprovar les revisions de qualitat necess脿ries per a donar d’alta qualsevol servei.

– L’import destinat a la convocat貌ria 茅s de 15.000 euros.

– Termini: del 3 d’agost al 16 d’octubre de 2020.

Ajudes econ貌miques per a la reforma en habitatges per a millorar l’efici猫ncia energ猫tica

– Subvencions destinades a la reforma per a millorar l’efici猫ncia energ猫tica (canvi de finestres i/o instal路laci贸 de plaques solars) en habitatges en s貌l urb脿 de l’Alcora.

– La finalitat d’estes ajudes 茅s contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local, aix铆 com millorar l’efici猫ncia energ猫tica i sostenibilitat, objectius promoguts per l’Agenda 2030, i l’estalvi econ貌mic.

– L’import destinat a la convocat貌ria 茅s de 18.000 euros.

– Termini: del 3 d’agost al 16 d’octubre de 2020.

Ajudes econ貌miques per a la rehabilitaci贸 i pintura de fa莽anes i cobertes d’edificis

– Subvencions destinades a la rehabilitaci贸 i pintura de fa莽anes i cobertes de cases i edificis situats en s貌l urb脿 del municipi de l’Alcora.

– La finalitat d’estes ajudes 茅s contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local, aix铆 com regenerar i embellir els edificis per a aconseguir la seua conservaci贸 貌ptima.

– L’import destinat a la convocat貌ria 茅s de 50.000 euros.

– Termini: del 20 de juliol al 30 de setembre de 2020.

Ajudes econ貌miques per a reformes d’accessibilitat en edificis i habitatges

– Subvencions destinades a les reformes d’accessibilitat en edificis i habitatges en s貌l urb脿 de l’Alcora.

– Amb estes ajudes es pret茅n contribuir a la reactivaci贸 de l’economia local, aix铆 com eliminar les barreres arquitect貌niques en els edificis i habitatges per a garantir una millora de l’accessibilitat de les persones discapacitades o amb mobilitat redu茂da.

– L’import destinat a esta convocat貌ria 茅s de 18.000 euros.

– Pendents de publicaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.