fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora anuncia la suspensió de les Festes del Crist 2020

L’Ajuntament de l’Alcora anuncia la suspensió de les Festes del Crist 2020

“Malgrat ser una decisió difícil, per tot el que signifiquen estes celebracions per a l’Alcora, la salut pública està per damunt de qualsevol altra consideració”.

L’Ajuntament de l’Alcora ha anunciat este matí la suspensió de tots els actes de les Festes del Crist 2020, que anaven a celebrar-se del 21 d’agost al 6 de setembre, a causa de la situació ocasionada per la crisi sanitària del COVID-19.

La decisió s’ha pres “pensant en el bé comú, amb la finalitat de vetlar per la seguretat ciutadana i evitar grans concentracions de públic”, tal com s’indica en el comunicat oficial emés per l’equip de govern en el qual se subratlla que “la salut i el benestar general estan per damunt de qualsevol altra consideració”.

Pese al “ferm” convenciment de què es tracta de l’opció “més responsable” -segons expliquen- “no ha deixat de ser una decisió difícil, per tot el que signifiquen estes celebracions per a l’Alcora, a tots els nivells”.

Des de l’Ajuntament lamenten “profundament” esta situació excepcional, que “amb tant d’esforç per part de tots estem duent a terme i que junts superarem”, i que “exigeix l’adopció de mesures rigoroses en llaures a salvaguardar la salut pública”.

“Volem agrair la comprensió dels veïns i veïnes davant estes complicades circumstàncies. Continuarem treballant amb les mateixes ganes i il·lusió per a oferir les millors festes el proper any 2021”, finalitza el comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.