fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora concedir脿 ajudes per naixement o adopci贸

L’Ajuntament de l’Alcora concedir脿 ajudes per naixement o adopci贸

Claus: L’objectiu 茅s donar suport a a les fam铆lies. Estan dirigides a naixements i adopcions que tinguen lloc en 2017. La quantia m脿xima 茅s de 500 鈧, per gastar en vacunes, bolquers i llet, a comer莽os de l’Alcora. Enguany s’aproven les bases i en 2018, la convocat貌ria

Amb la finalitat d’ajudar a les fam铆lies del municipi, l’Ajuntament de l’Alcora concedir脿 ajudes econ貌miques per naixement o adopci贸.

Ja s’han preparat les bases reguladores del procediment de concessi贸 d’aquestes, que s’aprovaran en les setmanes vinents.

Les ajudes, com explica el regidor de Pol铆tiques Inclusives, Agust铆n Chiva, estan orientades a atendre les necessitats efectives dels fills, amb l’adquisici贸 de b茅ns relacionats amb la seua atenci贸, concretament: vacunes no incloses en la Seguretat Social, bolquers i llet. Aix铆 mateix, en les bases s’estableix que aquests productes han d’adquirir-se en comer莽os del municipi.

La quantia m脿xima prevista de les ajudes 茅s de 500 鈧 per naixement o adopci贸 de fill, i per a ser beneficiari, el naixement o adopci贸 ha de tindre lloc entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017 (tots dos inclosos).

“Enguany s’aproven les bases, i en 2018 s’aprovar脿 la convocat貌ria de les ajudes perqu猫, en el termini establit, es presenten les sol路licituds amb les factures corresponents a la despesa realitzada en els productes que contemplen les ajudes”, indica Chiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.