fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora condiciona el safareig de la Foia

L’Ajuntament de l’Alcora condiciona el safareig de la Foia

Els treballadors contractats a trav茅s dels programes EMCORP i EMCORD han dut a terme el projecte.

El projecte, executat per 4 treballadors contractats a trav茅s dels programes de foment d’ocupaci贸 EMCORP i EMCORD 2017 i revisat per l’encarregat d’obres del EMPUJU 2017, s’ha desenvolupat en diferents fases.

En primer lloc, es va portar a terme la neteja dels voltants del safareig, eliminant els esbarzers i altra mala herba, aix铆 com les restes de brossa que s’havien acumulat en la zona. Despr茅s d’esta neteja, es va procedir al doblegat de la teulada i a lluir les parets exteriors.

Una vegada endre莽ada i llu茂da tota la part exterior, van comen莽ar els treballs de reparaci贸 a l’interior del safareig. D’esta manera, es va picar tot el guix del sostre i es va lluir amb morter impermeabilitzant, indicat per al tractament d’humitats.

Aix铆 mateix, es van picar totes les parets i es va llevar el taulell vell, substituint-se per porcell脿nic nou a mitjana altura. A continuaci贸, es va procedir a reparar les esquerdes i desperfectes de les parets i s貌ls de l’interior i a arreglar el llu茂t del fald贸 del safareig. Finalment, es va pintar tot de blanc.

L’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, i la regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, han destacat que es tracta d’una actuaci贸 “molt demandada” pels ve茂ns i ve茂nes i han recordat que el safareig es trobava en condicions “ru茂noses”. Aix铆, Falomir i S谩nchez han lloat la “important” labor duta a terme pels treballadors que han escom猫s el projecte. “Una vegada m茅s, s’ha posat de manifest l’efectivitat dels programes de foment d’ocupaci贸, que a m茅s de possibilitar la contractaci贸 de persones aturades, impulsen l’execuci贸 de projectes d’inter猫s per a la ciutadania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.