fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 15 persones aturades dins del Pla d’Ocupaci贸 Social 2017

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 15 persones aturades dins del Pla d’Ocupaci贸 Social 2017

El Pla contempla la contractaci贸 total de 40 persones. Enguany el Consistori ha augmentat un 20% el pressupost per a aquesta iniciativa.

L’Ajuntament de l’Alcora, a trav茅s de l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el Pla d’Ocupaci贸 Social 2017. En aquests moments, les 15 primeres persones contractades pel Consistori dins d’aquest Pla estan treballant en dos projectes d’inter猫s per al municipi. A m茅s, durant el primer mes, tamb茅 reben formaci贸.

Un dels projectes en marxa, en el qual estan treballant 10 persones, s’est脿 escometent a la zona esportiva de l’Alcora i consisteix en la construcci贸 d’una escalinata que donar脿 acc茅s a l’entrada del camp de futbol municipal per la part posterior. Aquest projecte d贸na continu茂tat a l’iniciat per les brigades del 2016, consistent en la construcci贸 d’un mur de contenci贸 en el terrapl猫 situat entre el camp de futbol i el pavell贸 multifuncional.

Les altres 5 persones contractades per l’Ajuntament en aquesta primera fase del Pla d’Ocupaci贸 Social del 2017, estan duent a terme treballs de millora en el poliesportiu, concretament, el projecte consisteix en el condicionament i pintura de les parets.

Els contractes d’aquests 15 treballadors tenen una durada de 4 mesos. Cal destacar que l’Ajuntament contractar脿 a un total de 40 persones aturades a trav茅s d’aquest Pla.

Enguany, com explica la regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, “s’ha incrementat quasi un 20% el pressupost per a aquesta iniciativa”.

S谩nchez destaca que “es mantenen les millores introdu茂des l’any passat, entre elles, la inclusi贸 d’una part formativa i la millora de les condicions de les persones contractades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.