fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora d贸na un termini de 45 dies als propietaris per a la neteja de solars

L’Ajuntament de l’Alcora d贸na un termini de 45 dies als propietaris per a la neteja de solars

Transcorregut este temps, el consistori realitzar脿 una visita d’inspecci贸, i en el cas d’incompliment de l’ordre, s’iniciar脿 el pertinent expedient sancionador.

L’Ajuntament de l’Alcora ha ordenat a tots els propietaris de solars i altres terrenys de naturalesa urbana la seua neteja. Per a l’execuci贸 d’estos treballs, el consistori els concedeix un termini de 45 dies naturals, comptats a partir del 14 de setembre.

Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha assenyalat que “transcorregut este termini, l’Ajuntament efectuar脿 visita d’inspecci贸 i, en cas d’incompliment de l’ordre, s’iniciar脿 el pertinent expedient sancionador, el qual pot donar lloc a la imposici贸 de multes de fins a 3.000 euros”.

El primer edil ha explicat que l’ordenan莽a municipal del servei de neteja vi脿ria, recollida i tractament de residus del municipi de l’Alcora, estableix que competeix als propietaris o comunitat de propietaris la neteja de solars i altres terrenys de naturalesa urbana de propietat privada.
En cas d’incompliment d’este deure, l’Ajuntament, pr猫via ordre a la propietat, pot realitzar la neteja d’estes zones per execuci贸 subsidi脿ria, independentment de les sancions que legalment procedisquen.

Falomir recorda, aix铆, l’obligatorietat dels propietaris de mantindre estos terrenys “en bon estat i en condicions de seguretat i salubritat”, destacant que l’incompliment de la normativa “genera greus problemes als ve茂ns i ve茂nes, derivats de la brut铆cia, l’acumulaci贸 de mala herba, residus, etc., a m茅s de deteriorar la imatge p煤blica de l’entorn urb脿”.

D’esta manera, l’alcalde ha concl貌s posant l’accent en el fet que “es tracta d’una q眉esti贸 que afecta la col路lectivitat, a l’inter茅s general i la qualitat de vida de tota la poblaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.