fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora sol·licita 120.000 € a Diputació per a millorar la piscina i la Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora sol·licita 120.000 € a Diputació per a millorar la piscina i la Ciutat Esportiva

Han presentat tota la documentació i confien a poder signar “d’ací a poc temps” un conveni amb la institució provincial per poder realitzar el projecte enguany.

L’Ajuntament de l’Alcora ha presentat a la Diputació la sol·licitud d’ajudes per a dur a terme millores en les instal·lacions esportives del municipi. Concretament, sol·liciten 120.000 € per a millorar la piscina coberta i la Ciutat Esportiva.

Pel que fa a la piscina, el projecte inclou la millora de les instal·lacions tèrmiques de l’edifici, la substitució de la segona caldera i la impermeabilització pendent d’executar a la coberta de l’edifici, així com altres actuacions d’adequació i millora de les condicions i aspecte de les instal·lacions.

D’altra banda, a la Ciutat Esportiva, el projecte contempla el formigonat de la parcel·la pendent d’urbanitzar enfront del camp de futbol 8 per a donar-li un ús esportiu. L’objectiu és traslladar allí l’skatepark de la localitat.

En relació a la piscina, cal recordar que el passat mes de febrer l’Ajuntament ja va remetre un escrit a la institució provincial sol·licitant finançament per a realitzar este projecte. En el mateix, traslladaven al president de la Diputació, Javier Moliner, la necessitat d’escometre una actuació integral per reparar les deficiències que presenten les instal·lacions.

Des del govern local destaquen que la piscina coberta de l’Alcora dóna un servei “molt important” del que “no solament es beneficien els habitants del municipi, sinó també els de les localitats adjacents de la comarca de l’Alcalatén”.

La instal·lació porta en funcionament més de 10 anys i la inversió més important, propera als 100.000 €, es va dur a terme el passat any 2016. Va consistir en la instal·lació d’una nova màquina de climatització i deshumectació per a la sala principal, així com l’adequació de la instal·lació de la difusió de l’aire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.