fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 adequa el cementeri per a la festivitat de Tots Sants

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 adequa el cementeri per a la festivitat de Tots Sants

La renovaci贸 de papereres, la poda d’arbres secs o la neteja del Cam铆 Cementeri s贸n alguns dels treballs realitzats.

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 est脿 treballant aquestos dies en l’adequaci贸 i neteja del cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants amb l’objectiu que, tant les instal路lacions interiors com els accessos, es troben en perfectes condicions.

La Brigada Municipal s’est脿 encarregant d’aquestes tasques, que culminaran a la fi d’aquesta setmana. La substituci贸 de papereres antigues per noves, la poda d’arbres secs amb l’ajuda de l’elevadora municipal i el seu posterior trasllat a l’ecoparc, aix铆 com el birbat de les jardineres formen part dels treballs que s’estan duent a terme a l’interior del cementeri.

Aquesta adequaci贸 tamb茅 est脿 afectant als exteriors, on s’ha netejat la zona d’aparcament, s’ha esbrossat el Cam铆 Cementeri i s’han pintat els bancs d’aquest passeig.

L’alcaldessa de Les Coves de Vinrom脿, M貌nica Nos, ha explicat que 鈥渢ant l’interior com l’exterior del cementeri municipal requeria una adequaci贸 important, que hem dut a terme en aquest moment perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes que acudisquen aquestos dies troben les instal路lacions en unes condicions adequades鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.