fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 estudia f贸rmules per a disposar d’un local cobert destinat a esdeveniments

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 estudia f贸rmules per a disposar d’un local cobert destinat a esdeveniments

L’objectiu 茅s dotar al municipi d’un espai per a la celebraci贸 d’actes en el per铆ode hivernal o en cas de condicions meteorol貌giques adverses.

L’Ajuntament de Les Coves de Vinrom脿 estudia diferents f贸rmules de finan莽ament per a disposar d’un local cobert en el municipi, en el qual poder celebrar actes de diferent tipus en el per铆ode hivernal o en cas de condicions meteorol貌giques adverses.

Despr茅s de la celebraci贸 de la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana, l’Ajuntament ha comen莽at a treballar en la cerca d’alternatives que permeten donar una resposta a aquesta necessitat de la poblaci贸, ja que actualment no es disposa d’un local en condicions per a acollir aquest tipus d’esdeveniments.

L’alcaldessa de Les Coves de Vinrom脿, M貌nica Nos, ha explicat que 鈥渆stem valorant les possibles vies de finan莽ament per a dotar al municipi d’un local cobert que reuneixca les condicions adequades. Considerem que es tracta d’una necessitat que hem de resoldre i d’un espai molt vers脿til que podria acollir diversitat d’activitats鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.