fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella d贸na suport als joves amb nous programes d’ocupaci贸

L’Ajuntament de Morella d贸na suport als joves amb nous programes d’ocupaci贸

El consistori informa del programa Avalem Joves i pot inscriure als interessats en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’Ajuntament de Morella tamb茅 aconsegueix que l’edifici Bancaixa siga Centre Homologat de Formaci贸 pel SERVEF, que augmentar脿 les possibilitats formatives i ocupacionals. A m茅s, en la jornada d’avui, m茅s de 40 alumnes s’han examinat d’angl猫s a l’Escola Municipal d’Idiomes.

L’Ajuntament de Morella, a trav茅s de la Borsa de Treball, ha informat del nou programa per a la contractaci贸 de joves, Avalem Joves, que ha posat en marxa la Conselleria d’Economia Sostenible. Les empreses i aut貌noms que s’adherisquen a aquest podran beneficiar-se d’ajudes per a la contractaci贸 indefinida inicial a jornada completa de joves. Les ajudes seran del 80% del Salari M铆nim Interprofessional. En aquest cas, els destinataris de les ajudes s贸n els joves majors de 16 anys i menors de 30 que compten amb una qualificaci贸 professional reconeguda pel sistema professional per a l’ocupaci贸 o el sistema educatiu i que figuren en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per貌 en breu, la Conselleria tamb茅 llan莽ar脿 plans per a joves no qualificats. Els interessats en beneficiar-se d’aquestes ajudes que es publicaran en un futur, han d’estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquesta tramitaci贸 es pot realitzar des del mateix ajuntament.

La regidora de joventut, Judit Garcia, ha valorat de manera “molt positiva” aquestes ajudes per als joves, ja que “es pot aconseguir que molts joves accedisquen a treballs relacionats amb els seus estudis i s’actua directament contra un dels grans problemes d’aquesta societat, com 茅s l’atur juvenil”. A m茅s, espera que “els joves de Morella s’adherisquen al Sistema Nacional de Garantia Juvenil per tenir m茅s opcions d’accedir a un lloc de treball. Aquest tipus d’ajudes tamb茅 s贸n importants perqu猫 els nostres universitaris tornen a la localitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.