fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L鈥橝juntament de Morella, en contra dels nous rebuts de residus

L鈥橝juntament de Morella, en contra dels nous rebuts de residus

La taxa per valoritzaci贸 i eliminaci贸 de residus urbans afecta edificacions que no disposen del servei de recollida d’escombraries.

L’Ajuntament de Morella est脿 en contra de la nova taxa per valoritzaci贸 i eliminaci贸 de residus urbans que afecta masos i edificacions que no disposen de servei de recollida d’escombraries. La revisi贸 cadastral dels 煤ltims anys i el fet que el titular dels residus s’agafa a partir del cadastre ha fet que apareguen nous rebuts en este tipus d’edificacions, algunes de les quals no tenen les condicions d’habitabilitat i no generen residus. Aix铆, el consistori, igual que la Mancomunitat dels Ports, posa les facilitats per a fer les reclamacions pertinents de cadascuna de les persones afectades.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella vol ajudar i facilitar les reclamacions d’eixes persones afectades.. Aix铆, l’alcalde de la ciutat, Rhams茅s Ripoll茅s, ha comentat que “vam enviar una queixa al consorci i al servei de recaptaci贸 de la Diputaci贸 per que no se donaren d’alta estos nous rebuts, ja que no 茅s just ni t茅 cap sentit. Malauradament no ens van fer cas i el problema continua per a tots els municipis”.

Ara s贸n moltes les persones que estan rebent cartes informatives dient que pr貌ximament se’ls passar脿 el nou rebut. Davant d’esta situaci贸, Morella i tots els ajuntaments de la Mancomunitat dels Ports, com comenta Rhams茅s, “posem a disposici贸 dels ciutadans i ciutadanes tot el que necessiten per a fer les reclamacions oportunes i que no els cobren una taxa per un servei del qual no gaudeixen”. A esta queixa es sumen tots els pobles de la Mancomunitat dels Ports que es veuen afectats per la taxa, ja que s贸n nombroses les edificacions i masies en tota la zona.

A m茅s, Rhams茅s ha concl貌s que “a莽貌 va en contra del manteniment de la poblaci贸 d’estes edificacions i de petits nuclis urbans sobre els quals s’ha d’actuar per a incrementar la seua recuperaci贸 i no posar traves a la seua utilitzaci贸 o habitatge”.

Les persones afectades es poden dirigir a l’ajuntament de Morella on se’ls facilitar脿 un formulari d’al路legaci贸. Esta s’ha de realitzar dins del per铆ode voluntari de pagament i ser脿 el municipi que fa莽a aplegar totes les reclamacions al consorci de residus. “Esperem que s’atenguen estes reclamacions justes i ens consta que s’est脿 fent un treball important perqu猫 este rebut a les edificacions com masies i altres s’elimine per als anys vinents i no torne a oc贸rrer el que ha passat enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.