fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella licita les obres del Pla Edificant al col·legi Mare de Déu de Vallivana

L’Ajuntament de Morella licita les obres del Pla Edificant al col·legi Mare de Déu de Vallivana

Esta actuació té un pressupost d’1,5 milions d’euros per a la millora d’infraestructures educatives.

L’Ajuntament de Morella licitarà les obres del Pla Edificant per a la millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, el ple extraordinari d’esta vesprada, una volta ja es poden fer licitacions d’obra pública, ha d’aprovar el projecte i tirar endavant esta important inversió. Cal recordar que es tracta d’una actuació de millora d’infraestructures educatives que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb col·laboració dels ajuntaments.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “este és un edifici característic i complex que necessita una actuació per a augmentar el nombre d’aules i millorar les instal·lacions existents”. L’edil ha explicat que “és una obra molt important amb un pressupost d’1,5 milions d’euros i molt necessària també per a fer l’edifici més accessible i, per fi, ja podem aprovar el projecte i esperar la presentació d’ofertes per part de les empreses per a realitzar-lo”.

Cal recordar que este projecte de renovació del col·legi pretén ampliar el nombre d’aules i altres reformes que necessita l’edifici. Així, el projecte les noves aules estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnes. D’altra banda, una part molt important d’este projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com van tractar els tècnics amb l’AMPA i la direcció del centre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.