fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella obt茅 el premi Turisme Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Morella obt茅 el premi Turisme Comunitat Valenciana

La campanya 鈥淓l poble bell i bo d’Espanya鈥 de Ferrero Rocher per part de Morella obt茅 el premi Turisme 2015 de l’脌gencia Valenciana de Turisme en la categoria a la millor acci贸 de promoci贸 tur铆stica.

En el DOCV d’avui, 23 de setembre, l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme ha publicat la resoluci贸 de concessi贸 dels premis Turisme Comunitat Valenciana en la seua edici贸 corresponent a 2015. Entre els premiats es troba l’Ajuntament de Morella per la campanya 鈥淓l poble bell i bo d’Espanya鈥 dins de la categoria a la millor acci贸 de promoci贸 i campanya de comunicaci贸 que haja suposat una millora en resultats econ貌mics, revitalitzaci贸 de la destinaci贸 o un increment de turistes o de la despesa tur铆stica en destinaci贸. Els premis es lliuraran dimecres que ve, 28 de setembre, a les 12.00 h. en el Palau de la Generalitat, dins dels actes per la commemoraci贸 del Dia Internacional del Turisme.

La campanya, que va ser possible gr脿cies a la implicaci贸 de nombrosos col路lectius del municipi, va ser tot un 猫xit quant a repercussi贸 medi脿tica i impacte en els mitjans de comunicaci贸, fet que es va reflectir en un gran augment del nombre de visitants durant el per铆ode de vig猫ncia de la campanya. Despr茅s de l’猫xit de la mateixa, el consistori va decidir presentar la candidatura per l鈥檕btenci贸 d鈥檈stos premis en la convocat貌ria p煤blica al mes de febrer. L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, 鈥渁graeix a l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme la distinci贸 atorgada a l’Ajuntament de Morella i destaca que 茅s un premi de tots i totes, els morellans i morellanes, ja que ha sigut fruit del treball i implicaci贸 de molta gent鈥.

El primer edil ha informat als executius de l’empresa Ferrero Rocher del premi atorgat per l’AVT, esperant poder continuar col路laborant amb ells en el futur.

L’Ajuntament de Morella ha sigut premiat al costat d’altres entitats de la Comunitat en diferents categories, com el premi Turisme als qui s鈥檋agin distingit per la realitzaci贸 d’activitats que repercutisquen de forma positiva a la Comunitat Valenciana, a Jos茅 Fernando Vera Rebollo; a la recerca i innovaci贸 en el camp del turisme a Casual Hotels (Pricetoroom, SL), per la seua innovadora iniciativa com a cadena hotelera; al turisme sostenible, a Vivood Madapar, SL, per l’engegada de la iniciativa 鈥淰ivood Landscape Hotels鈥; al turisme responsable als qui hagen contribu茂t de manera directa al desenvolupament d’activitats o iniciatives dirigides al desenvolupament del Codi 脠tic Mundial per al Turisme, al projecte Itinerantur de Bel茅n Salvador Bozano; a l’accessibilitat i turisme inclusiu, a Monte Horadada, SL, per l’adaptaci贸 integral del C脿mping Lo Monte. L’Ag猫ncia fa un esment especial a la candidatura presentada per l’ONCE en la modalitat de Premi Turisme a l’accessibilitat i turisme inclusiu, donada la seua contribuci贸 a favor del turisme accessible tant a nivell nacional com en l’脿mbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Patronat Municipal de Turisme
Ahir dijous va tindre lloc la reuni贸 del Patronat Municipal de Turisme de Morella, en la mateixa l’alcalde de la ciutat, Rhams茅s Ripoll茅s, va aprofitar per anunciar als empresaris la concessi贸 d鈥檈ste premi, agraint el seu treball i implicaci贸 en l’organitzaci贸 de la campanya. A m茅s, altres temes que es van tractar van ser la valoraci贸 molt positiva de la campanya tur铆stica de l’estiu, l鈥檕rganitzaci贸 de les pr貌ximes Jornades de Bolets en la tardor, la de la T貌fona per a principis de 2017 o tamb茅 el calendari festiu per a l鈥檃ny vinent on el 27 d鈥檃gost tindr脿 lloc la festa de l鈥橝nunci del 54 Sexenni, declarada BIC i Festa d鈥橧nter茅s Tur铆stic Nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.