fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella potencia la Brigada Municipal amb quatre noves ofertes d’ocupació

L’Ajuntament de Morella potencia la Brigada Municipal amb quatre noves ofertes d’ocupació

Aquestes quatre ofertes tindran una durada de 5 mesos. La documentació es podrà presentar a l’Ajuntament de Morella fins al 10 de maig. Aquests dies, la Brigada actua en la millora de les canalitzacions d’aigua del carrer Sant Nicolau.

L’Ajuntament de Morella, a través del Pla d’Ocupació Local, ha publicat avui quatre ofertes de personal de reforç de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis. Aquestes places tindran una durada de cinc mesos. Els interessats hauran de presentar la documentació fins al 10 de maig. A més, cal recordar que en aquests moments estan vigents dues beques per a estudiants per reforçar les àrees de turisme i cultura.

El regidor d’obres, Amadeu Bordàs, assenyala que “aquestes contractacions serviran per a reforçar la Brigada Municipal d’Obres i Serveis de cara al període estival, que és quan tenim més activitat i un nombre més gran de veïns i veïnes”.

En l’oferta es valoraran diversos mèrits, com l’experiència, el carnet de conducció B1, la targeta professional de construcció, el curs de recurs preventiu o els cursos d’obres. A més de les quatre places de peó per a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, a hores d’ara estan vigents les dues beques de tres mesos per a estudiants, de cara a reforçar aquestes àrees en l’època estival. D’aquesta forma, ja es posen en marxa programes de contractació importants, que serveixen per ampliar i millorar diversos serveis que presta la localitat, en una època que és quan hi ha més actes al municipi i un nombre més gran de veïns i visitants.

Millora de la xarxa d’aigua a Sant Nicolau

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis està millorant la canalització d’aigües al carrer Sant Nicolau. Cal recordar que fa uns mesos es va millorar el subministrament a les vivendes, en una primera actuació a la zona de la Casa Ciurana, que era el tram més problemàtic, i una segona des de la zona de la costa de la Jueria fins a la Jovaní. Ara, es finalitzarà aquesta millora de la canalització d’aigües en el tram que falta del carrer Sant Nicolau. Amb aquestes actuacions es continua millorant la xarxa de subministrament d’aigua a la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.