fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella realitza importants obres de millora a les pedanies del municipi

L’Ajuntament de Morella realitza importants obres de millora a les pedanies del municipi

Han finalitzat les obres de l’acc茅s a La Pobleta, el cementeri d’Ortells i els serveis p煤blics del forn de Xiva.

La Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Morella ha acabat els treballs de refor莽ament del mur del cementeri d’Ortells, el qual ha estat dotat de tres n铆nxols m茅s al seu interior i de sis columbaris, una possibilitat de soterrament amb la qual encara no comptava el camp sant d’Ortells. Aix铆 mateix, s’ha procedit a la recuperaci贸 d’altres murs de l’entorn urb脿 de la pedania i en les properes jornades es procedir脿 a la construcci贸 d’uns banys als baixos del local de l’antic forn, on s’ubicar脿 des d’aquest estiu un local d’oci per al ve茂nat de la localitat.

Aquestes obres han suposat una inversi贸 de vora 41000 euros i complementa la realitzada el passat any quan se va recuperar la caseta de la zona recreativa com a torrador i 煤s ve茂nal i es va construir una pista esportiva.

Per la seua banda, la pedania de Xiva, la qual ha estrenat el servei d’un caixer autom脿tic, tamb茅 ha vist millorat el seu entorn, sobre tot el cam铆 del Roser on han estat col路locades unes baranes despr茅s de que l’any passat es formigonara el cam铆 de la Ermita.

El local del Forn de Xiva, que des de fa uns anys va estar recuperat com a lloc de reuni贸 i celebracions per a la gent del poble i visitants, ha estat dotat tamb茅 d’uns serveis adaptats per als seus usuaris. Per altra banda, al cementeri de la localitat tamb茅 es va millorar l’acc茅s, l’entrada i es va realitzar la construcci贸 de vuit columbaris. Fins el moment s’han invertit a Xiva m茅s de 21000 euros i les pr貌ximes actuacions les properes setmanes consistiran en el tancat, desbrossament i adequaci贸 d’un bancal proper al poble que servir脿 com a camp de futbol per als joves aficionats xivatans/nes.

A La Pobleta, aquesta mateixa setmana聽 s’han culminat els treballs de formigonat de l’entrada al poble des de l’antic itinerari de la N-232, aquesta ha estat una reivindicaci贸 de la gent de la Pobleta des de fa temps i ha estat realitzada pel servei de millora de camins, pistes i carreteres de la Diputaci贸 de Castell贸. En aquesta pedania, cal recordar que recentment es va recuperar per a 煤s p煤blic i local de celebracions i reunions l’aula de la vella escola del poble.

Cal destacar que en les quatre pedanies se seguir脿 treballant en els pr貌xims dies, sobre tot en el desbrossament d’herbes i adequaci贸 dels espais p煤blics per a l’estiu. Des de l’Ajuntament es col路laborar脿 estretament amb els ve茂ns per organitzar les seues festes i celebracions de les que tornaran a gaudir despr茅s de dos anys sense poder-se organitzar a causa de la pand猫mia.

El regidor de serveis urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que ”per part de la brigada d’obres s’est脿 fent un gran treball i estes actuacions suposen una millora en molts servies per als ve茂ns de tots els pobles del terme de Morella”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.