fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament de Morella subhasta la fusta dels monts de Vallivana i Carrascals

L’ajuntament de Morella subhasta la fusta dels monts de Vallivana i Carrascals

Dem脿 es publicar脿 al BOP per un m铆nim de 33.602,64 euros.

L’ajuntament de Morella trau a subhasta l’aprofitament de fusta dels monts p煤blics de Vallivana i Carrascals. Aquest s’inicia amb la quantitat de 33.602,64 euros per un total de 1.680,123 m3聽de fusta apilada dels pins d’aquestos boscos,聽pinus nigra聽i聽pinus halepensis. D’aquesta manera, el termini de presentaci贸 de les ofertes s’obrir脿 durant 15 dies h脿bils a partir de la publicaci贸 de l’anunci al Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Castell贸 (BOP) previst per a dem脿. Aquesta fusta procedeix de les inversions en neteja dels boscos de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emerg猫ncia Clim脿tica i Transici贸 Ecol貌gica, la qual s’ha encarregat de confeccionar el plec de condicions de la subhasta.

El regidor de Desenvolupament Rural, Medi Ambient, Monts i Camins P煤blics, Joel Pascual, ha destacat que “es tracta d’una important quantitat de fusta procedent dels treballs de neteja i manteniment dels boscos de Carrascals i Vallivana, els quals ja estan apilats i preparats a emportar-se-la”. L’edil ha explicat que “est脿 previst que l’anunci es publique al BOP dem脿 i s’inicie el termini per a presentar ofertes amb tota la documentaci贸 requerida” i ha explicat que “el contracte ser脿 d’un mes des que s’adjudique aquest aprofitament”. Finalment, ha indicat que “es tracta de fusta obtinguda a partir de les importants inversions de la conselleria en el manteniment i millora d’aquestos boscos p煤blics”.
La informaci贸 sobre l’anunci estar脿 disponible a les oficines municipals de l’ajuntament de Morella de manera presencial. A m茅s, tamb茅 es pot consultar a trav茅s del tel猫fon 964 16 00 34 i al correu electr貌nic聽ajuntament@morella.net. Tamb茅 a trav茅s de la聽seu electr貌nica.

Taller d’ocupaci贸
El taller d’ocupaci贸 de聽les especialitats d’activitats auxiliars en conservaci贸 i millora de monts i aprofitaments forestals聽que es realitza a Morella ha iniciat avui el per铆ode de pr脿ctiques al pinar de l’Albereda.聽Aquest es realitza gr脿cies a l’ajuda de Labora Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.