fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament de Morella trau a concurs la llic猫ncia de taxi

L’ajuntament de Morella trau a concurs la llic猫ncia de taxi

Es realitzar脿 un examen per a tindre la capacitaci贸 el dia 24 de juliol i les persones interessades es poden inscriure fins al 20.

L’ajuntament de Morella ha sol路licitat a la Generalitat Valenciana una nova llic猫ncia de Taxi perqu猫 la localitat recupere este servei aviat. El 24 de juliol s’ha convocat l’examen de capacitaci贸 necessari per a tindre la llic猫ncia. Aix铆, les inscripcions per a realitzar este estan obertes fins al divendres 20 de juliol. Una vegada realitzat, es publicaran les bases per a optar a la llic猫ncia de taxi a Morella, la qual s’atorgar脿 per concurs a persones f铆siques.

El regidor de Governaci贸, Jorge Garc铆a, ha destacat que “el transport p煤blic 茅s molt important en esta zona perqu猫 la gent es puga despla莽ar a poblacions m茅s grans”. A m茅s, l’edil ha explicat que “el servei de taxi 茅s molt necessari per a les persones sense cotxe que no es poden adaptar als horaris d’autob煤s de la ciutat”. D’esta manera, Jorge ha comentat que “l’ajuntament de Morella aposta per este servei que facilita el despla莽ament amb un horari menys estricte que el transport p煤blic”.

El servei de taxi que hi havia a Morella es va acabar a principis d’este mes de juliol a causa de la jubilaci贸 del taxista i a la impossibilitat de renovar el servei actual pel canvi de normativa. D’esta manera, este servei s’utilitzava, sobretot, per a despla莽ar-se a l’hospital de Vinar貌s. Aix铆, Morella pret茅n recuperar este servei al m茅s prompte possible per a poder cobrir les necessitats dels usuaris i usu脿ries.

Cal recordar que l’examen de capacitaci贸 ser脿 el 24 de juliol i les persones interessades es poden inscriure fins al 20 d’este mes. Per a obtenir m茅s informaci贸 cal dirigir-se a les oficines de l’ajuntament de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.