fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules obri la Fase 2 del Programa Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Nules obri la Fase 2 del Programa Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Nules, amb la gestió per part de la regidoria d’Educació, amb Ramon Canut, ha obert la segona fase del Programa Xarxa Llibres, tramitat a través del sistema generat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i amb un import total de 101.144,61 euros per a les dues fases a la localitat de Nules.

“En el cas dels alumnes que no hagen fet lliurament de la totalitat dels llibres finançats, aquest segon procés es realitzarà la primera setmana de setembre”, tal com detalla Canut. D’aquesta manera, un cop els centres docents hagen proporcionat al consistori correctament les dades de tot l’alumnat participant que ha lliurat aquests llibres, l’ajuntament començarà el procés.

En aquest cas, l’ajut es cofinança a parts iguals per l’Ajuntament de Nules, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, aportant cadascuna d’elles un 33% del pagament. Els ingressos que es realitzen en cada fase per cada alumne o alumna arriben a un límit de 100 euros, sempre en correlació amb la despesa realitzada en cada cas amb els llibres de text.

Els beneficiaris del programa #XarxaLlibres estan sent en ambdues fases l’alumnat d’educació especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica matriculats en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana; i els ajuts comprenen els llibres de text en format imprès, els llibres de text digitals susceptibles de ser reutilitzats, i el material curricular destinat a ser utilitzat per l’alumnat.

Fase 1

La Fase 1 del Programa Xarxa Llibres ha finalitzat recentment a l’ajuntament de Nules, sent el nombre de sol·licituds pagades en aquesta primera fase de 1.063, amb un màxim de 100 euros per alumne en cada fase, “amb el que hem aconseguit alleujar la gran despesa que han de fer les famílies al principi de cada curs escolar amb els llibres de text i el material”, en paraules de Canut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.