fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules obri la Fase 2 del Programa Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Nules obri la Fase 2 del Programa Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Nules, amb la gesti贸 per part de la regidoria d’Educaci贸, amb Ramon Canut, ha obert la segona fase del Programa Xarxa Llibres, tramitat a trav茅s del sistema generat per la Conselleria d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esport, i amb un import total de 101.144,61 euros per a les dues fases a la localitat de Nules.

“En el cas dels alumnes que no hagen fet lliurament de la totalitat dels llibres finan莽ats, aquest segon proc茅s es realitzar脿 la primera setmana de setembre”, tal com detalla Canut. D’aquesta manera, un cop els centres docents hagen proporcionat al consistori correctament les dades de tot l’alumnat participant que ha lliurat aquests llibres, l’ajuntament comen莽ar脿 el proc茅s.

En aquest cas, l’ajut es cofinan莽a a parts iguals per l’Ajuntament de Nules, la Diputaci贸 de Castell贸 i la Generalitat Valenciana, aportant cadascuna d’elles un 33% del pagament. Els ingressos que es realitzen en cada fase per cada alumne o alumna arriben a un l铆mit de 100 euros, sempre en correlaci贸 amb la despesa realitzada en cada cas amb els llibres de text.

Els beneficiaris del programa #XarxaLlibres estan sent en ambdues fases l’alumnat d’educaci贸 especial, Prim脿ria, Secund脿ria i Formaci贸 Professional B脿sica matriculats en centres educatius p煤blics i privats concertats de la Comunitat Valenciana; i els ajuts comprenen els llibres de text en format impr猫s, els llibres de text digitals susceptibles de ser reutilitzats, i el material curricular destinat a ser utilitzat per l’alumnat.

Fase 1

La Fase 1 del Programa Xarxa Llibres ha finalitzat recentment a l’ajuntament de Nules, sent el nombre de sol路licituds pagades en aquesta primera fase de 1.063, amb un m脿xim de 100 euros per alumne en cada fase, “amb el que hem aconseguit alleujar la gran despesa que han de fer les fam铆lies al principi de cada curs escolar amb els llibres de text i el material”, en paraules de Canut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.