fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola activa el procés per als Pressupostos Participatius del pròxim any

L’Ajuntament de Peníscola activa el procés per als Pressupostos Participatius del pròxim any

Durant el mes de juny, els veïns i veïnes de la localitat podran aportar les seues propostes a través del Servei d’Atenció Ciutadana perquè els tècnics municipals les informen i es puguen sotmetre a votació.

La regidoria de Participació Ciutadana al costat de la regidoria d’Hisenda ha arrencat el procés per rebre propostes de la ciutadania a incloure al pressupost municipal de l’any proper.

Tots els majors d’edat empadronats en el municipi tenen dret a fer arribar les seues propostes al consistori i hauran de fer-ho mitjançant un formulari que hauran de registrar en el Servei d’Atenció Ciutadana. El citat formulari es troba a la web municipal, així com en el mateix SAC.

Tal com es va marcar en el procediment inicial de l’any passat, després de la recepció de propostes, que la seua data límit és el 30 de juny; els tècnics municipals avaluaran les mateixes, les informaran i si s’ajusten a competències municipals, efectuaran les memòries valorades corresponents per saber el cost de cada inversió proposada.

L’any passat el procediment arrencava en el mes d’agost, “però este any amb l’experiència de l’anterior, podrem treballar amb major antelació i així al setembre, poder comptar amb tota la informació necessària per a la inclusió de les propostes ciutadanes en els comptes de l’any proper” ha explicat la regidora de Participació, Raquel París.

Al pressupost en vigència i com a resultat del procediment participatiu dut a terme el passat any en el qual van intervenir un centenar de veïns, hi ha contemplades al pressupost dues actuacions resultants del procés de votacions: la millora i asfaltat d’un tram del Camí Cervera i la reparació de la coberta de l’Ermita de Sant Antoni, per valor de 96.599,26€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.