fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola adjudica l’obra de millora de l’enllumenat de la urbanitzaci贸 Urmi

L’Ajuntament de Pen铆scola adjudica l’obra de millora de l’enllumenat de la urbanitzaci贸 Urmi

Es duran a terme millores en l’obra civil i de la instal路laci贸 el猫ctrica amb un cost de 164.428,22鈧 finan莽ats pel mateix Ajuntament i la Diputaci贸, a trav茅s del Pla 135.

Despr茅s de dues actuacions de millora de la il路luminaci贸 en este entorn, dutes a terme en el passat mandat, l’Ajuntament ha adjudicat la culminaci贸 del projecte de millora i modernitzaci贸 dels quadres el猫ctrics i del sistema d’il路luminaci贸 de la urbanitzaci贸 Urmi.

Amb la unificaci贸 en un 煤nic quadre i la construcci贸 de les rases per a la nova instal路laci贸 i obra civil necess脿ries per a homogene茂tzar la il路luminaci贸 d’esta zona, esta tercera fase conclour脿 els treballs realitzats en dues fases anteriors que han perm茅s millorar esta zona; una de les primeres urbanitzacions constru茂des en el municipi, fa al voltant de 50 anys.

Despr茅s del proc茅s de licitaci贸 p煤blica l’Ajuntament ha adjudicat l’execuci贸 de l’obra a Societat Ib猫rica de Construccions El猫ctriques S.A, per un import total de 164.428,22鈧 finan莽ats per la mateixa administraci贸 local i la Diputaci贸 Provincial, a trav茅s del Pla 135.

Segons el contracte, les obres hauran d’iniciar-se en els pr貌xims dies i executar-se en un termini m脿xim de quatre mesos, tal com ha explicat l’edil de l’脿rea d’Urbanisme, Romualdo Forner.

L’executiu local, al llarg d’este mandat, ha dut a terme diverses obres i planificat per este any noves inversions en mat猫ria de millora de l’asfaltat i il路luminaci贸 en urbanitzacions allunyades del nucli urb脿 i suburb脿, com Fontnova, Urmi o el Cam铆 Cervera en els seus trams nord i sud, “fets que confirmen la voluntat de l’equip de govern de vertebrar tot el terme municipal, tractant de garantir els millors serveis per a tots els ve茂ns” ha concl貌s l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.