fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola aprova inversions en la llar del jubilat, el col路legi i el pavell贸 poliesportiu

L’Ajuntament de Pen铆scola aprova inversions en la llar del jubilat, el col路legi i el pavell贸 poliesportiu

La Regidoria d’Hisenda ha previst diferents modificacions pressupost脿ries per a poder executar diverses obres, per un import total de 150.000鈧, en diversos edificis p煤blics, aix铆 com en el desbrossament del barranc de Mongells.

En la sessi贸 plen脿ria ordin脿ria celebrada aquesta setmana, l’Ajuntament de Pen铆scola ha aprovat diferents modificacions de cr猫dit per a poder executar diverses obres de millora en diferents edificis p煤blics, com la llar del jubilat, l’entorn del col路legi d’educaci贸 infantil i prim脿ria o el poliesportiu municipal; a m茅s, les modificacions han incl貌s l’execuci贸 de treballs de neteja, condicionament i desbrossament del barranc de Mongells.

L’import total de les modificacions pressupost脿ries ascendeix a 152.238,4鈧 la disponibilitat de les quals facilitar脿 l’execuci贸 de les diferents obres abans que finalitze l’any.

En l’edifici social, que allotja la llar del jubilat, es preveu reparar i redissenyar la rematada de la fa莽ana i la seua pintura, amb una inversi贸 prevista de 38.000鈧.

En el pavell贸 poliesportiu es milloraran les instal路lacions i mobiliari de diferents sales, amb una inversi贸 de 7.800鈧.

A l’entorn del col路legi, es procedir脿 a instal路lar un clos de protecci贸 al costat de la s茅quia Sangonera, amb una inversi贸 de 12.438,40鈧.

En l’edifici de l’Ajuntament es milloraran els sistemes de climatitzaci贸 per valor de 24.000鈧 i es destinaran 70.000鈧 a la neteja i desbrossament del barranc de Mongells.

Leave a Reply

Your email address will not be published.