fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola comença els treballs de millora de la jardineria en el passeig marítim

L’Ajuntament de Peníscola comença els treballs de millora de la jardineria en el passeig marítim

Les tasques han arrancat amb la replantació de palmeres en este entorn.

Les àrees de Medi Ambient i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola han iniciat els treballs de millora de la jardineria en el passeig marítim que discorre paral·lel a la platja Nord de la ciutat.

Les tasques han arrancat amb la reposició de palmeres en este entorn, la jardineria del qual havia quedat greument afectada pel pas de la borrasca Glòria per la localitat.

La programació de tasques se centra en l’eliminació exhaustiva d’arena de jardineres i reposició de terra en tots els parterres per a plantació. Es reposarà la gespa en tots els trams i les tanques.
A més de la replantació de vegetació prevista, s’executen prèviament els treballs per a la reposició de l’escomesa per a les xarxes de reg, que se substitueixen íntegrament. De la mateixa manera, es realitzen les rases per a la col·locació de canonades i es procedix a la reubicació dels aspersors.

“Els treballs de millora en este entorn seran molt importants” ha explicat l’edil de l’àrea de Serveis, Jorge Rovira, que ha recordat l’inici, la setmana passada, dels treballs de neteja ordinària en platja, una vegada restablerta l’arena, i els treballs de reposició de mobiliari urbà, així com les obres de reconstrucció d’estructures, com el muret.

La inversió en el conjunt de tasques de reconstrucció del passeig marítim, per part de l’Ajuntament, supera els 800.000€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.