fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola comen莽a la realitzaci贸 de tests PCR als empleats p煤blics

L’Ajuntament de Pen铆scola comen莽a la realitzaci贸 de tests PCR als empleats p煤blics

El personal de la Policia Local, Serveis Socials, SAC i Brigada Municipal s贸n els primers equips de treball a realitzar-se els tests.

La regidoria de Personal de l’Ajuntament de Pen铆scola ha iniciat hui la realitzaci贸 de test PCR als empleats p煤blics, davant l’inici progressiu del treball presencial per part dels treballadors p煤blics, en les depend猫ncies municipals. Concretament en el dia de hui s’estan realitzant 70 tests, per a continuar al cap de setmana amb altres 70 treballadors m茅s.

“Aquesta mesura no sols ens d贸na seguretat en els centres de treball, sin贸 que garanteix una atenci贸 segura a la ciutadania” ha explicat la regidora de l’脿rea, Dolores Bayarri, que va proposar la mesura en l’煤ltim Comit茅 de Seguretat i Salut celebrat amb els funcionaris municipals.

“La mesura ha sigut molt ben acollida” ha assegurat la regidora, que ha agra茂t als departaments d’intervenci贸 i contractaci贸 la seua implicaci贸 en la r脿pida tramitaci贸 d’aquesta gesti贸.

Els primers tests s’estan realitzant als equips de treball que m茅s exposats estan al contacte amb el p煤blic, com la Policia Local, el personal d’atenci贸 domicili脿ria dels Serveis Socials municipals, del Servei d’Atenci贸 Ciutadana o els membres de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis. Es continuar脿 per la resta d’equips de treball, prioritzant els que estan en atenci贸 al p煤blic, com els informadors tur铆stics, per a completar la totalitat de la plantilla de treballadors municipals.

“Treballem en aix貌 durant moltes setmanes, primerament les autoritats sanit脿ries no permetien realitzar tests sense prescripci贸 m猫dica; despr茅s, l’alt铆ssima demanda no permetia el prove茂ment massiu d’aquesta mena de tests de detecci贸; sol路licitem a Diputaci贸 i Generalitat que ens facilitaren tests, sense resposta; per fi hem aconseguit un prove茂dor fiable a un preu competitiu i els estem realitzant” ha explicat el propi alcalde, Andr茅s Mart铆nez, que ha felicitat l’脿rea de Personal per impulsar la mesura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.