fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola comença la realització de tests PCR als empleats públics

L’Ajuntament de Peníscola comença la realització de tests PCR als empleats públics

El personal de la Policia Local, Serveis Socials, SAC i Brigada Municipal són els primers equips de treball a realitzar-se els tests.

La regidoria de Personal de l’Ajuntament de Peníscola ha iniciat hui la realització de test PCR als empleats públics, davant l’inici progressiu del treball presencial per part dels treballadors públics, en les dependències municipals. Concretament en el dia de hui s’estan realitzant 70 tests, per a continuar al cap de setmana amb altres 70 treballadors més.

“Aquesta mesura no sols ens dóna seguretat en els centres de treball, sinó que garanteix una atenció segura a la ciutadania” ha explicat la regidora de l’àrea, Dolores Bayarri, que va proposar la mesura en l’últim Comité de Seguretat i Salut celebrat amb els funcionaris municipals.

“La mesura ha sigut molt ben acollida” ha assegurat la regidora, que ha agraït als departaments d’intervenció i contractació la seua implicació en la ràpida tramitació d’aquesta gestió.

Els primers tests s’estan realitzant als equips de treball que més exposats estan al contacte amb el públic, com la Policia Local, el personal d’atenció domiciliària dels Serveis Socials municipals, del Servei d’Atenció Ciutadana o els membres de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis. Es continuarà per la resta d’equips de treball, prioritzant els que estan en atenció al públic, com els informadors turístics, per a completar la totalitat de la plantilla de treballadors municipals.

“Treballem en això durant moltes setmanes, primerament les autoritats sanitàries no permetien realitzar tests sense prescripció mèdica; després, l’altíssima demanda no permetia el proveïment massiu d’aquesta mena de tests de detecció; sol·licitem a Diputació i Generalitat que ens facilitaren tests, sense resposta; per fi hem aconseguit un proveïdor fiable a un preu competitiu i els estem realitzant” ha explicat el propi alcalde, Andrés Martínez, que ha felicitat l’àrea de Personal per impulsar la mesura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.