fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola continua esta setmana amb el repartiment de mascaretes per als veïns

L’Ajuntament de Peníscola continua esta setmana amb el repartiment de mascaretes per als veïns

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa avui el repartiment de mascaretes de protecció FFP2 que ha adquirit per als veïns i veïnes.

El repartiment està duent-se a terme en diversos punts de distribució, on ha d’acudir cada veí en funció del domicili en que conste en el padró municipal.

El repartiment s’ha représ avui i es durà a terme al llarg de tota la setmana, després d’haver completat ja el lliurament fa uns dies als majors de 65 anys. Els veïns han d’aportar el seu DNI o SIP a l’hora de recollir les mascaretes. En cas que ells no puguen desplaçar-se, poden recollir-les els seus familiars mostrant la identificació de l’interessat.

El període de repartiment és de 10:00h a 13:00h.

L’Ajuntament va entregar, en la primera remesa per als majors, més de 1900 mascaretes. Ara es procedeix al repartiment de la resta fins a completar el total d’empadronats, la xifra dels quals supera els 8000.

Esta xifra se suma a les 1000 mascaretes infantils que ja s’han repartit entre els més menuts, gràcies a la iniciativa de l’AMPA del CEIP Jaime Sanz, un nodrit nombre de voluntàries i la col·laboració de l’àrea de Benestar Social del consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.