fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola continua les fumigacions per evitar la proliferaci贸 de mosquit

L’Ajuntament de Pen铆scola continua les fumigacions per evitar la proliferaci贸 de mosquit

L’脿rea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pen铆scola continua, amb la periodicitat recomanada pels productes i aplicadors certificats, les fumigacions per evitar la proliferaci贸 del mosquit.

Els treballs estan realitzant-se des del mes de mar莽 passat i s’estendran al llarg de tota la temporada d’altes temperatures.

Les zones amb major incid猫ncia en el desenvolupament de larves se situen en l’aiguamoll, les s茅quies de la marjal, aix铆 que 茅s en aqueixa zona, en els seus punts calents, en els quals es concentra l’acci贸. Tot i aix貌, tamb茅 venen realitzant-se tractaments en altres espais en els quals s’identifiquen concentracions d’aigua dol莽a.

“Enguany est脿 sent especialment complicat per l’alta concentraci贸 de larves en la zona humida, aix铆 que estem fent un esfor莽 molt important per tractar de pal路liar els efectes de les constants pluges, en un entorn de m茅s de mil metres quadrats” ha explicat l’edil de l’脿rea, Miguel Castell.

Tamb茅 el regidor ha reiterat la petici贸 a la Diputaci贸 Provincial de reprendre els plans de vol per a dur a terme fumigacions a猫ries, “molt efectives i que tenen capacitat d’arribar a espais en els que d’altra forma no seria possible aplicar tractaments de forma efectiva”, ha assegurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.